Horoskooppimerkkisi voi kertoa sinusta paljon myös ystävyyden suhteen.

Horoskooppimerkit voivat kertoa paljon siitä, minkälainen olet luonteeltasi tai minkälainen kumppani rinnallesi sopii merkkiisi perustuen. Sama pätee myös ystävyyssuhteisiin; horoskooppimerkkisi voi kuvailla, minkälainen ystävä olet.

Good Housekeeping selvitti The Astrologer -sivuston Kelli Foxilta, minkälaisia ystäviä eri horoskooppimerkit ovat. Voit lukea alta kuvaukset.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Olet kunnianhimoinen ja päämäärätietoinen. Sinun sosiaalisiin ympyröihisi kuuluukiin luonnostaan valta-asemissa olevia ystäviä. Sinä taas tarjoat lojaaliutta ja pitkäaikaista ystävyyttä. Tiedät parhaat paikat niin nähtäväksi kuin tulla nähdyksi itse ja rakastat suunnitelmien tekemistä. Good Housekeepingin mukaan sinulla on kuitenkin vaikeuksia spontaanien tai mielestäsi takertuvien ystävien kanssa, mutta kun päätät jonkun olevan puolellasi, olet itsekin heidän puolellaan.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies on ystävyyden merkki, mikä tarkoittaa Good Housekeepingin mukaan sitä, että todennäköisesti tunnet enemmän ihmisiä kuin moni muu. Ystäväsi arvostavat futuristista visiotasi ja puolueetonta näkökulmaasi. Saatat vaikuttaa etäiseltä, koska olet itsenäinen ja takertuvaisen ystävän vastakohta, mutta olet syvästi lojaali ja myötätuntoinen. Huomaat usein ensimmäisenä, jos ystävälläsi on vaikeaa ja tarjoat hänelle hänen kaipaamaansa tukea.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Olet myötätuntoinen ja välittävä persoona, joka auttaisi ketä tahansa, kuka apua kaipaa. Toisiaan ihmiset voivat kuitenkin käyttää hyväkseen kilttiä luonnettasi ja tämän johdosta olet varautunut uusien ystävyyssuhteiden luomisen suhteen. Good Housekeepingin mukaan sinulla taipumus omata ystäviä, jotka olet tuntenut tosi nuoresta lähtien, koska he tietävät jo, kuinka mahtava olet etkä tykkää selitellä luonnettasi uusille ihmisille. Ystäväsi arvostavat hengellistä ja intuitiivista näkemystäsi.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Olet rohkea, impulsiivinen ja ystävystyt nopeasti. Muilla voi olla vaikeuksia pysy perässäsi, mutta suuren osan ajasta kuljet muutenkin mielelläsi yksin. Sinulla on taipumusta olla dominoiva ystävyyssuhteissasi – valitset missä ja miten vietätte aikaa. Osaat kuitenkin muuttua ja kuunnella muita etenkin silloin, kun sinua huomautetaan siitä, että olet liian kontrolloiva tai pomottava. Good Housekeepingin mukaan arvostat ystävyyssuhteitasi, mutta et koskaan koe joutuvasi tekemään paljon töitä loistavien ystävyyssuhteiden eteen. Ystäväpiirisi tuntuu vain ymmärtävän sinua.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härät tiedetään luotettaviksi ja se ei muutu ystävyyssuhteidenkaan kohdalla. Sinusta saa lojaalin ja pitkäaikaisen ystävän. Sinulla on rento, kärsivällinen luonne – ainakin ystävien kohdalla – ja se saa muut tuntemaan olonsa mukavaksi uskoutua sinulle. Good Housekeepingin mukaan ikävänä puolena sinussa on se, että käyt läpi joustamattomuuden hetkiä, kun vetäydyt omiin oloihisi, jos olosi siltä tuntuu. Se ei tee sinusta kuitenkaan huonoa ystävää, mutta sinulla on omat hyvät ja huonot tuulesi. Arvostat ystävyyssuhteita, joissa et joudu aina viemään keskustelua eteenpäin, sillä mielelläsi vain kuuntelet.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Olet yhdistävä teki eri ystäväpiiriesi välillä. Sinun seurassasi ei ole koskaan tylsää hetkeä tai keskusteluissa katkoja. Toisinaan sinulla on kuitenkin vaikeuksia sopia suunnitelmia ennen kuin viime hetkellä, koska varaudut siihen, että jotain parempaa ilmaantuisi. Kun taas teet suunnitelmia, pidät niistä kiinni ja tuot usein eloa juhliin. Good Housekeepingin mukaan sinulla on valtava ystäväpiiri, mutta yleensä 2-3 ihmistä todella ymmärtää sinua ja annat heidän nähdä haavoittuvaisen puolesi. He myös tietävät voivansa luottaa sinuun, mikä johtaa kestäviin ystävyyssuhteisiin.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Olet todennäköisesti ystäväporukassasi kanaemo. Sinulle läheisimmät ystävät ovat perhettä, vaalit hyviä hetkiä ja pidät ihanat muistot lähellä sydäntäsi. Olet todella antavainen ja antelias luonteeltasi ja pyrit aina koordinoimaan ja suunnittelemaan ystäviesi aktiviteetteja. Mutta kun he lakkaavat olemasta sitoutuneita ystävyyssuhteeseen, annat olla. Good Housekeepingin mukaan sinulle ystävyyssuhteet ovat molemminpuolisia ja et tee mitään puolinaisesti.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijona on antelias ja lojaali ystävä, jota monet ihailevat. Olet onnellisimmillaan, kun olet valokeilassa, mutta toisinaan saatat olla liian pomotteleva. Ymmärrtät, että toiset kaipaavat rakkautta myös, mutta tykkäät olla monien paras ystävä, koska pidät siitä, kun olet etusijalla. Tämä toimii sinulle hyvin, koska Good Housekeepingin mukaan olet monien suosikki, kiitos hauskanpitoa rakastavan ja yleisesti hyvän luonteesi. Kaikki tietävät, että voit piristää heitä, kun he ovat alamaissa tai juhlia heistä parhaimpien kanssa.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Olet yleensä hiljainen ja rauhallinen. Good Housekeepingin mukaan olet toisinaan liiankin ujo ottamaan ensimmäisen askeleen uudessa ystävyyssuhteessa, joten mieluiten oletkin seuraajan roolissa. Ystäväsi arvostavat käytännöllisiä neuvojasi ja organisointitaitojasi. Neitsyet rakastavat asioiden tekemistä toisten hyväksi, mutta toisinaan se voi johtaa turhautumisiin, kun sinusta tuntuu, että mikään, mitä teet, ei riitä. Tarvitset ystäviä, jotka ovat yhtä huomaavaisia sinun tarpeidesi suhteen kuin sinä heidän, sillä ne ovat paras mahdollisuutesi kestäviin ystävyyssuhteisiin.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaa’oilla on mainiot sosiaaliset yhteydet ja hyvä maku. Oletkin osa yhtä sosiaalisimmista horoskooppimerkeistä, joten sinulla on usein joukko ihmisiä ympärilläsi. Muiden mielestä olet reilu, diplomaattinen ja ystävällinen. Olet usein ystäväpiirisi sovittelija – kuuntelet ja annat neuvoja. Good Housekeepingin mukaan negatiivisena puolena sinun on toisinaan vaikea pitää sinulle uskotut salaisuudet salaisuutena. Et koskaan kuitenkaan tarkoita satuttaa ketään – haluat vain auttaa ja niin monien kohdalla teetkin.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Saatat vaikuttaa varautuneelta aluksi, mutta kuulut yhteen lojaalemmeista merkeistä. Sinusta on mukava tehdä asioita yksin ja pidät siitä, kun saat viettää päiviä vain omia juttuja tehden, mutta arvostat silti ajanviettoa ystävien kanssa, kenellä on samanlaiset näkökulmat kuin sinulla ja sinä todella teet ystäviesi prioriteeteista omiasi, jos he tekevät samoin sinulle. Good Housekeepingin mukaan etsit sitoutumista läheisiltäsi – jopa ystäviltä. Luottamus on elintärkeää. Taistelet rakkaidesi puolesta, mutta jos he koskaan suututtavat sinua, kosto on sinun.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimiehet ovat todella hauskoja. Olet seikkailija, tutkijat ja rakastat vapautta. Olet terävä ja hauska ja rakastat ystäviä, jotka ovat valmiita etsimään odottamattomia kokeuksia kanssasi. Liian tarvitsevat tai tunteelliset ystävät eivät sovi oikein sinulle. Osaat olla todella suora ja rehellinen – jos sinua on koskaan aiemmin sanottu suorasukaiseksi, olet todennäköisesti jousimies.

Kuinka osuvalta kuvaus kuulosti? Kommentoi alla!

Aiemmin olemme kertoneet, kuinka horoskooppimerkkisi voi auttaa sinua valitsemaan sopivan matkakohteen tai viinin. Löydät matkakohdevinkkejä täältä ja horoskooppimerkkiin pohjautuvia viinisuosituksia täältä.

Lähde: Good Housekeeping