Tämä yksi asia on merkittävin syy erojen taustalla.

Pitkässä parisuhteessa eteen tulee yleensä aina jossain kohtaa ryppyjä rakkauteen ja ongelmia yhteiselle tielle. Joskus ristiriidat ja erot kumppanien välillä kasvavat niin suuriksi, ettei yhteistä tietä enää voida jatkaa.

Se, että kumpikin osapuoli olisi jatkuvasti onnellinen ja tyytyväinen, on toki vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, saavuttaa. Kaikilla pariskunnilla on omat riitansa ja ongelmansa, mutta on eräs yksittäinen syy, joka lopulta johtaa pariskunnan eroon.

Vaikka uskottomuus, henkinen tai fyysinen väkivalta tai muu dramaattinen syy saattaakin tulla ensimmäisenä mieleen erosyitä listatessa, on yleisin syy kuitenkin aivan toinen.

Kaikkein merkittävin yksittäinen asia, joka aiheuttaa 53 % avioliitoista nimittäin on seuraava: pariskunnan toinen tai kumpikin osapuoli kokee, ettei pysty enää puhumaan kumppanilleen.

Kun keskusteluyhteys katkeaa, on siis koko suhde hyvin suuressa vaarassa loppua, paljastuu tutkimustulos siis selkeästi.

Muistakaa: jos olet parisuhteessa, muista puhua kumppanillesi, vaikka se joskus olisikin haastavaa tai vaikeaa, ja muistakaa myös kuunnella kumppania!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Vera Arsic, Pexels