Hän on nainen, joka synnytti puolisosi ja tuntee hänet luultavasti paremmin kuin sinä riippumatta siitä, kuinka kauan olette olleet naimisissa, kihloissa tai seurustelleet. Tuosta voi joku olla eri mieltäkin.

Olet luultavasti jo rakentanut jonkinlaisen suhteen anoppiisi, josta tässä uutisessa on kyse. Jotta tulisit anoppisi kanssa hyvin toimeen, on sinun hyvä tietää, mitä kaikkea hän saattaa avioliitosta tai muunlaisesta suhteestasi hänen lapseensa ajatella. Tässä alla on kolmetoista monien anoppien salaista ajatusta, joista voi olla apua sinullekin.

Osan näistä ehkä sinunkin anoppisi haluaisi sinulle sanoa, jos hän uskaltaisi:

1. Vietin pari vuosikymmentä poikani elämän tärkeimpänä naisena. Se tekee kipeää, kun en ole enää sitä.  

2. Tiedän, että hän on nyt miehesi, mutta hän on silti edelleen poikani.

3. Et näytä kovin luottavaiselta itseesi. Olen silti todella varovainen, mitä uskallan sinulle miniäni sanoa, jotta et koe, että annan sinulle kritiikkiä.

4. Lähetän sinulle joka vuosi syntymäpäivälahjan, mutta et koskaan soita minulle kiittääksesi minua.

5. Me äidit sanomme lapsillemme: ”Haluan sinun olevan onnellinen. ” Ja me tarkoitamme sitä. Emme sano tätä koskaan: ”Mutta minäkin haluaisin olla onnellinen.”

6. Olen ostanut ja myynyt monta taloa elämäni aikana. Miksi et kysy neuvojani tässä asiassa?

7. Kun käyn luonasi, en ole tulossa tarkastamaan, että onko teillä siistiä. Tulen vain tapaamaan perhettäni.

8. Kun todella haluan puhua pojalleni yksityisesti, soitan hänen matkapuhelimeensa.

9. Olen niin iloinen, että annat poikani – miehesi – käydä luonani äitienpäivänä. Se on pitkä matka ja siitä syntyy paljon kuluja. Olen todella kiitollinen.

10. Likainen pieni salaisuuteni on se, että pelkään, että jos en ymmärrä suhdettanne oikein, katkaiset minuun välinne.

11. Kilpailen äitisi kanssa. Hän vie sinut joka vuosi lomalle ja ostaa sinulle tavaroita, joihin minulla ei ole varaa. Voin vain rakastaa ja auttaa sinua, toivottavasti se riittää ja arvostat sitä.

12. Aina kun asun teillä, siellä on aina valmiina eli pyyhkeet, lakanat ja kaikki. Teet kaikki asiat oikein. Olen onnekas, kun sain sinut elämääni!

13. Arvostan antamaasi jääkaappimagneettia: ” Nuoruus ja hulluus, vanhuus ja viisaus.”

Lähde: Yourtango