Voimakkaasti toimivat asiat voivat tulla pienessä koossa.

Tässä on yksi todiste siitä, koska on olemassa yksi vähäpätöiseltä vaikuttava sana, joka voi silti jopa pelastaa avioliittosi. Sillä on siten suuri vaikutus elämäsi kulkuun, vaikka sen onkin vain yksi sana.

Tätä tärkeää sanaa ei sanota puolisolle, vaan muille ihmisille

Se sana, joka voi pelastaa avioliittosi, ei ole sana, jonka sanot puolisollesi. Sanot sen toki puolisollesikin usein, mutta sen sanominen hänelle tuskin pelastaa liittoasi. Tämä sana vaikuttaa siihen, millä tavalla vietät aikaasi.

Tämä tärkeä sana on ”ei tai en”, joka voi joissakin tilanteissa määrittää sen, kuinka paljon sinulla on aikaa puolisollesi. Jos haluat pelastaa avioliittosi, sano ”ei” pyynnöille, joiden tekeminen ei ole niin tärkeää.

Jos pelkäät, että kieltäytyminen eri asioiden tekemisestä, aiheuttaa sinulle syyllisyyttä tai sitä, että sinua ei hyväksytä. Et ole itsekäs, jos sen sanominen pelastaa avioliittosi. On tärkeää viettää aikaa puolisonsa kanssa. Älä vietä tuota aikaa esimerkiksi siksi, että et kyennyt sanomaan ”ei, kun sinua pyydettiin tekemään jokin merkityksetön asia, jonka takia et voinut viettää aikaa puolisosi kanssa.

Tässä on vielä 4 askelta, joiden avulla pelastaa avioliittosi:

  1. Opi erottamaan sellaiset pyynnöt, jotka ovat tärkeä toteuttaa, niistä, jotka eivät ole niin tärkeitä.
  2. Muista, että ole aina selityksen velkaa muille. Voit sanoa heille vain kohteliaasti ”ei”.   
  3. Tarkista kalenterisi ja poista sieltä menot, jotka eivät ole yhtä tärkeitä kuin yhteinen aika puolisosi kanssa.
  4. Vietä aikaa puolisosi kanssa: käykää treffeillä, pelatkaa yhdessä jotain tai tehkää yhdessä jotain muuta kivaa.

Jos teillä on lapsia, sano välillä heillekin ”ei”, jos heidän pyyntönsä toteuttaminen ei ole tärkeää. Lapsetkin nimittäin vievät paljon parisuhdeaikaa.  

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS