Tämä sääntö aiheuttaa todennäköisesti ongelmia kaikille kuningattaren päivällisvieraille.

Englannin kuningasperheen elämä on täynnä erilaisia sääntöjä ja rajoituksia, joista suurin osa liittyy kunnialliseen esiintymiseen ja ulkoasuun. Muun muassa mekkoja ei saa käyttää ilman sukkahousuja, kynsilakan pitää olla väritöntä eivätkä perheen jäsenet saisi edustaa hihattomassa asussa.

Outojakin sääntöjä löytyy vaikka kuinka: kuningasperheen jäsenet eivät saa pelata monopolia eivätkä syödä valkosipulia. Monen säännön takana ei yksinkertaisesti mitään muuta syytä kuin kuningatar Elizabethin oma vastenmielisyys kiellettyä asiaa kohtaan.

Kenties omituisin sääntö on kuitenkin tämä: kukaan ei saa syödä ruokapöydässä enää palaakaan, kun kuningatar lopettaa syömisen.

Vieraiden ja perheenjäsenten on siis ruokaillessaan kiinnitettävä jatkuvasti huomiota kuningattareen ja yksinkertaisesti toivottava, että kuningattarella olisi sillä hetkellä hyvä ruokahalu.

Perinne on lähtöisin kuningatar Victorian ajalta. Victoria oli ilmeisesti erittäin nopea syömään, ja sai tuhottua seitsemän ruokalajin illallisenkin puolessa tunnissa.

Jos sinulla siis on joskus kunnia ruokailla kuningatar Elizabethin kanssa, kannattaa joko syödä todella nopeasti tai syödä jo kotona jotakin valmiiksi nälän pitimiksi.

Jaa artikkeli myös ystäviesi kanssa!

Lähde: Medium