Rintapumpun voi vain sujauttaa rintaliiveihin tekemään tehtäväänsä.

Kuten äidit tietävät, päivästä iso osa kuluu rintamaidon parissa joko vauvaa imettäen tai maitoa pumpaten. Tänä keväänä saataville on kuitenkin tulossa rintapumppu, joka vapauttaa äitien kädet pumppaamisesta muihin puuhiin.

Willow on rintapumppu, jonka imettävä äiti vain sujauttaa rintaliiveihinsä, missä pumppu toimii itsestään saaden maitoa tulemaan pumpun sisällä olevaan pussiin. Mashablen mukaan rintapumppu säätää pumppaamista käyttäjän maidon virtauksen mukaan ja kun sisällä oleva pussi on täyttä, pumppaus loppuu automaattisesti.

Willow’n mukana tulee älypuhelinsovellus, joka seuraa rintamaidon määrää ja pumppaamisen käytettyä aikaa ja tallentaa tiedot myöhempää käyttöä varten. Rintapumppu koostuu muutamasta osasta, joten se on helppo ottaa käyttöön ja puhdistaa.

Mashablen mukaan Willow’n ideana on antaa äideille mahdollisuus rintamaidon pumppaamisen ja samalla puuhastella muuta. Pumpun kerrotaan olevan hiljainen, joten sitä voi käyttää huoletta myös oman kodin ulkopuolella.

Willow’n toinen perustaja ja teknologiajohtaja John Chang kertoi Mashablelle, että rintapumppua testanneet naiset ovat puhuneet laitteen hiljaisuuden puolesta.

”Sen sijaan, että he joutuisivat painamaan mykistä-nappia puhelinkokouksen aikana, he ovat olleet osana kokousta ja kukaan ei ole tiennyt, että he ovat pumpanneet maitoa samalla”, Chang kertoi äitien kommenteista.

”Pumpatessa pystyin liikkumaan ympäriinsä ja tekemään asioita, kuten valmistamaan aamupalaa ja täyttämään tiskikoneen. Mullistavaa – todella vapauttavaa”, yksi äiti kommentoi rintapumppua Willow’n kotisivuilla.

”Todella pidän siitä, että se antaa minulle joustavuutta. Olen käyttänyt sitä julkisilla paikoilla ja se tekee elämästä helpompaa ja paljon vapaampaa. Jos haluan hakea lasin vettä tai käydä vessassa, voin tehdä sen! Voin pumpata samalla, kun olen vauvani kanssa. Voin nostaa hänet syliin ja leikkiä hänen kanssaan”, toinen äiti kommentoi.

Mashablen mukaan Chang kuitenkin myönsi, että kokonsa takia Willow’ta käyttäneet ovat kertoneet puolisoidensa ja työkavereidensa voineen huomata, kun äidit ovat käyttäneet rintapumppua. Tuntemattomat eivät kuitenkaan vaikuta huomaavan sen käyttöä.

Willow lanseerataan markkinoille tänä keväänä. Kädet vapauttava tuote tulee myyntiin noin 430 dollarin hintaan eli noin 400 eurolla. Löydät lisätietoja rintapumpusta Willow’n kotisivuilta.

Artikkelin yllä olevalta videolta voit katsoa, miltä Willow-rintapumppu näyttää.

Lähde: Mashable