Tiede on nyt vihdoin paljastanut sen mikä naisissa pelottaa miehiä eniten.

Moni on ehkä jo arvellut, että se voisi olla juuri tämä sama tutkimuksessa selvinnyt asia, joka miehiä pelottaa naisissa eniten. Se mikä pelottaa miehiä naisissa eniten, ei kuitenkaan estä miehiä tapailemasta sellaista naista, ainakaan teoriassa.

Kun mies on naisen kanssa kasvokkain, voi tilanne muuttua

Tutkimus tehtiin kahdessa osassa. Ensimmäisessä oli mukana 105 miestä, joista jokainen oli perustutkinnon suorittaneita. Koulutuksella oli tässä tutkimuksessa väliä, koska kyse oli älykkäistä naisista. Sellaisia naisia nimittäin monet miehet pelkäävät ja se todistettiin myös tässä tutkimuksessa.

Toisessa tutkimuksessa oli 151 miestä, jotka tekivät älykkyystestin. Sen jälkeen heiltä kysyttiin, että olisivatko he valmiita tapailemaan naista, joka näytettiin heille. Samalla kerrottiin, että millaisen tuloksen kyseinen nainen oli testistä saanut eli joko heitä huonomman tai paremman.

Alustavassa kyselyssä oli jo todettu, että 86 prosenttia miehistä voisi seurustella itseään älykkäämmän kanssa. Ainakin he sanoivat niin, mutta tätä piti vielä testata oikeasti. Miehet olivat kyllä valmiita tapailemaan naista teoriassa, mutta se piti selvittää, että toteuttaisivatko he sitä käytännössä.

Tutkimuksessa testattiin käytännössä sitä, että kuinka kiinnostuneita miehet olivat tutustumaan naiseen, joka oli heitä älykkäämpi tai ei ollut. Kun naisen kanssa oltiin kasvokkain, huomattiin, että älykkään naisen kanssa ei haluttukaan aloittaa seurustelua, vaikka pelkän kyselyn mukaan näin ei pitänyt tapahtua. Sellaisen naisen lähelle eivät miehet uskaltaneetkaan mennä.

Pitävätkö miehet siis älykkäistä naisista? Tieteellisesti katsottuna eivät pidä, ja se on aika surullista.

Lähde: Yourtango