Värin eri sävyjä voi käyttää niin luomivärissä kuin silmien rajaamisessa.

Jos talven jälkeen kaipaat vaihtelua silmämeikkisi värimaailmaan, on violetti täydellinen siirtymävaiheen väri kirkastamaan kasvoja matkalla kohti lämpimämpiä kuukausia, kertoo Pure Wow. Sivuston mukaan vuosi 2019 on violetin vuosi ja se on trendikkäin väri silmämeikissä.

Julkkisnaisilla on nähty violettia silmämeikissä eri sävyissä ja sitä on käytetty niin luomilla kuin rajauksessa. Lue alta vinkkejä, miten käyttää violetin sävyjä silmämeikissä kevään aikana.

Kokeile laventelia

Vaihda neutraalit sävyt suloiseen laventeliin. Pure Wow vinkkaa yhdistämään pehmeään tyyliin tumman rajauksen. Alla näet esimerkin näyttelijä Yara Shahidille tehdystä silmämeikistä.

Sipaise kuultavaa, marjaisaa sävyä

Pehmeä marjasävy on yhdistelmä vaaleanpunaista ja violettia ja se saa silmäsi esille näyttämättä liian räväkältä. Pure Wow’n mukaan tyylin voi viimeistellä siihen sopivalla poskipunalla ja huulipunalla. Alla marjaisa esimerkki näyttelijä, tanssija Jenna Dewanilla Gold Meets Golden -tapahtumassa – painamalla muutaman kerran julkaisun pientä nuolta, pääset viimeiseen kuvaan, jossa silmämeikki näkyy parhaiten.

Kokeile räväkkää smokey eye -meikkiä violetilla

Näyttävä smokey eye -meikki pääsee uusiin ulottuvuuksiin, kun teet sen violetilla sävyllä. Kun silmissä on huomiota herättävä silmämeikki, voit jättää huulet neutraalimmaksi ja et joudu koko iltaa miettimään, täytyykö huulimeikkiä korjailla. Alla esimerkki näyttelijä, laulaja Vanessa Hudgensilta.

Violetti vaikutus

Jos olet kokeilevammalla tuulella, kannattaa ottaa vaikutteita näyttelijä Lily Collinsille tehdystä silmämeikistä. Koko luomelle on laitettu sähköisen violettia sävyä, joka joissain kuvissa näyttää jopa enemmän siniseltä kuin violetilta. Meikki on viimeistelty kissamaisella rajauksella. Katso esimerkki alta.

Violetti rajaus

Jos violetin käyttö luomivärissä epäilyttää, voit tehdä kevään trendivärillä vain silmien rajauksen. Pure Wow’n mukaan violetti rajaus on helpoin tapa kokeilla violettia niin, ettet poistu liikaa omalta mukavuusalueelta. Näyttelijä Kerry Washingtonilla oli violetti rajaus vuoden 2018 Golden Globes -palkintogaalassa, mistä esimerkki alla.

Lähde: Pure Wow