Osa tähtimerkeistä on selvästi toisia älykkäämpiä.

Kaikkihan me haluaisimme olla poikkeuksellisen fiksuja, ja onkin ihmisluonnolle tyypillistä ajatella, että juuri me olemme älykkäämpiä, kuin muut ympärillämme olevat ihmiset.

Älykäs ihminen on helppo tunnistaa. He ovat kiinnostuneita ja lähes uteliaita lähes kaikesta mahdollisesta ympärillään tapahtuvasta ja haluavat ottaa kaikesta selvää.

Älykkäät ihmiset tietävät, mitä maailmassa tapahtuu, sillä he seuraavat uutisia ja lukevat taustatietoja, ja heillä on yleensä fiksu näkemys asiaan kuin asiaan.

Sanotaan, että älykkyys on osittain perinnöllistä ja osittain ympäristön tuotosta, mutta älykkyys voikin johtua myös horoskooppimerkistä.

Osa horoskoopeista on nimittäin toisia fiksumpia, ja kaikkein älykkäin horoskooppi on vesimies.

Vesimiehet ovat innovatiivisia ja älykkäitä, ja he osaavat käsitellä tietoa poikkeuksellisen hyvin. Heillä on nopeat hoksottimet ja he harvoin häviävät väittelyä tai jäävät alakynteen keskustelussa. He lähestyvät kaikkea järkevästi ja rationaalisesti ja pysyvä rauhallisena väittelyssä.

Huonona puolena voidaan mainita, että esimiehet usein tietävät oman fiksuutensa, ja saattavat olla ajoittain ylimielisiä sen vuoksi.

Jos sinä olet vesimies, onnittelut! Olet todennäköisesti keskimääräistä fiksumpi.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life