Jokaisella tähtimerkillä on niiden ominaisuuksiin sopiva, täydellinen kasvi.

Erilaiset huonekasvit piristävät tilaa niin kotona kuin työpaikalla. Piristävän vaikutuksensa lisäksi huonekasveilla on erilaisia terveysvaikutuksia.

Esimerkiksi NASA:n tutkimuksen mukaan kasvit voivat poistaa jopa 87 prosenttia ilmansaasteita huoneesta 24 tunnin aikana. Lisäksi Healthlinen mukaan huonekasvit voivat vähentää stressiä, lisätä tarkkaavaisuutta, parantaa tuottavaisuutta ja auttaa toipumaan sairaudesta nopeammin.

Tämän mielessä pitäen Clear It Waste Collectionin asiantuntijat tutkivat, mitkä huonekasvit ovat parhaiten sopivia eri horoskooppimerkille. Asiantuntijat analysoivat jokaisen tähtimerkin pääpiirteitä selvittääkseen, mitkä kasvit ovat kullekin täydellinen valinta – löydät alta omalle merkillesi sopivimman huonekasvin!

Oinas

Oinaalle täydellinen kasvi on nukkumatti tai sen lähisukulaiset, maijat. Rohkea oinas nauttii olla esillä missä tahansa tilassa, minkä takia nukkumatti on täydellinen valinta. Kasvi kerää huomiota kuin oinas itsekin ja jos siitä ei pidä huolta, se näkyy.

Härkä

Härälle täydellinen kasvi on pullojukka. Tämä kasvi nauttii seesteisestä ympäristöstä, kuten horoskooppimerkkiparinsa. Auringossa viihtyvä kasvi on luonteeltaan anteeksiantava. Kasvin helppohoitoisuus käy yksiin härän kärsivällisyyden ja kestävyyden kanssa.

Kaksoset

Kaksosille täydellinen kasvi on ananaskasvit. Kaksoset on kiireinen merkki, joka joidenkin mukaan tarvitsisi kopion itsestään, jotta saisi kaiken tehtyä. Ananaskasvit tekevät juuri niin! Tämä pitkäkestoinen kasvi tuottaa uusia versoja, jotka korvaavat emokasvin. Liiallinen huomio on haitaksi niin tälle kasville kuin horoskooppimerkillekin.

Rapu

Ravulle täydellinen kasvi on unelma. Rapu on viehättävä ja intuitiivinen, joten hän helposti poimii kodin energiaa itseensä. Unelma on samanlainen siinä mielessä, että se voi kukoistaa oikeassa ympäristössä, mutta se myös tarvitsee tervettä huomiota.

Leijona

Leijonalle täydellinen kasvi on jukat. Sisukas tulimerkki nauttii auringosta ja on luonnostaan ylhäinen, kuten jukatkin. Jukat ovat mainio kasvi tuomaan ripaus luontoa sisätiloihin, kunhan tuot auringon sen mukaan.

Neitsyt

Neitsyelle täydellinen kasvi on begoniat. Neitsyt edustaa käytännöllisyyttä ja perfektionismia, jotka sopivat hyvin begonioihin. Kasvi kukkii kauniissa väreissä ja se vaatii vain vähän hoitoa, kun sisätila on sopiva. Tämä mahdollistaa yksityiskohtiin taipuvaiselle neitsyelle ajan käyttämisen elämän muille osa-alueille.

Vaaka

Vaa’alle täydellinen kasvi on viirivehkat. Viirivehkat ovat täydellisiä harmoniaa ja tasapainoa edustavalle vaa’alle. Tämä kasvi puhdistaa kodin ilmaa, se on kaunis ja yksi helppohoitoisimmista kasveista. Tämä yhdistelmä sopii siitä sopivan mihin tahansa tilaan tai tilanteeseen, kuten vaa’ankin.

Skorpioni

Skorpionille täydellinen kasvi on tuonenkielo. Skorpioni on vahva hahmo, joka on omaksunut itsenäisyyden ja sinnikkyyden. Tuonenkielolla on samoja ominaisuuksia. Kasvi mielletään yhdeksi vaikeimmista tapauksista kasvattaa sisällä. Kuin skorpioni, tuonenkielo viihtyy äärimmäisyyksissä, joissa muut eivät selviäisi.

Jousimies

Jousimiehelle täydellinen kasvi on paavalinkukat. Spontaani jousimies janoaa seikkailuja ja tälle merkille hyvä huonekasvi on paavalinkukat. Kuten merkillä itsellään, on myös kasvilla tiettyjä erikoisuuksia sen hoidossa, mutta jos niistä pidetään huolta, kukkii se upeasti.

Kauris

Kauriille täydellinen kasvi on kastanjasutipuu. Käytännölliselle, kunnianhimoiselle ja omavaraiselle kauriille helppohoitoinen kastanjasutipuu sopii kuin nenä päähän. Feng shuin mukaan tämä kasvi tuo omistajalleen onnea, mikä auttaa myös kaurista tavoitteissaan.

Vesimies

Vesimiehelle täydellinen kasvi on tillandsiat. Tämä kasvi on mainio pari vesimiehelle, joka edustaa mystistä parantajaa, joka suo vettä ja elämää maalle. Tillandsiat ovat päällyskasveja, eli ne kasvavat rinnakkain toisten kasvin kanssa tuoden uutta eloa kaikkeen, mitä ne koskettavat. Suihkuta kasvia säännöllisesti, jotta se ei kuivu, tai upota tunniksi veteen, jotta se virkistyy.

Kalat

Kaloille täydellinen kasvi on rahapuu. Rahapuu on oiva kasviverrokki heijastamaan kalojen ristiriitaista luonnetta. Oikealla hoidolla tämä kasvi kasvaa huimaan mittaan. Rahapuu on usein hyvän onnen lahja perheissä, mikä heijastaa tämän vesimerkin antelista luonnetta.