Onko teillä sääntöjä, jotka koskevat seksielämäänne?

Säännöt eivät tunnu aina mukavilta, mutta joissakin tapauksissa niitä kannattaa todellakin noudattaa. Eräs niistä liittyy seksin harrastamiseen. Se on sääntö, joka lupaa parantaa seksielämää. Siksi sitä kannattaa ainakin kokeilla.

Ns. kuuden minuutin sääntö

Tämän säännön takaa löytyy kondomivalmistaja, joka halusi teettää tutkimuksen. Tutkimukseen osallistui 1500 ihmistä, jotka olivat 18–24-vuotiaita. Tutkimuksessa havaittiin, että seksiin ollaan tyytyväisempiä, jos ennen seksiä tehdään vähintään kuuden minuutin ajan helliä asioita, kuten esimerkiksi halaamista.

Vielä useampi tutkimukseen osallistuja kertoi seksin olevan parempaa, jos kiintymyksen osoituksia tehdään vielä myös seksinharrastamisen jälkeen. Mutta miksi juuri vähintään kuusi minuuttia? Moni oli sitä mieltä, että sitä vähempi aika on liian vähän eikä se tee seksistä juurikaan parempaa.

Syy siihen, miksi kuuden minuutin sääntö parantaa seksiä, saattaa johtua siitä, että se lisää aikaa olla toisen lähellä. Periaatteessa se tekee seksistä pitkäkestoisempaa.

Lähde: Antenne Bayern