Lomakausi on parhaillaan käynnissä ja moni on odottanut innolla mahdollisuutta irtiottoon töistä ja arjesta.

Usein lomasuunnitelmiin kuuluu myös lomareissut, jotka tuoreen tutkimuksen valossa voivat olla piristysruiske myös seksielämälle. Pettämissivusto Illicit Encountersin teettämä kysely paljastaa, että ihmiset ovat kokeilunhaluisempia seksin suhteen lomareissujen aikana, kertoo Metro.

Kyselyyn vastanneista yhdeksän kymmenestä kertoi harrastavansa kokeilevampaa seksiä lomareissujen aikana. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 000 ihmistä.

Innokkuus kokeilevampaan seksiin näkyy etenkin siinä, että ihmiset harrastavat rohkeammin seksiä ulkona. Suosituimpia paikkoja ovat rannat, reissukohteen kauniit paikat, pellot, puistot sekä uima-altaat.

Seksipaikkojen lisäksi lomareissut vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon seksiä tekee mieli. Metron mukaan niin enemmistö miehistä (82 %) kuin naisista (78 %) kertoi haluavansa seksiä enemmän, kun ottaa irtioton normaalista arjesta.

Yleisimpiä syitä tähän olivat: ’Olen onnellisempi, koska sää on hyvä’, ’ihmiset pukeutuvat paljastavammin ja se saa halut heräämään’ ja ’biletän todennäköisemmin, kun aurinko paistaa’.

”Mitä tapahtuu reissussa, jää reissulle”

Lomareissuilla ja kesällä ei kuitenkaan ole pelkästään positiivinen vaikutus seksielämään. Puolet tutkimukseen vastanneista myönsi pettäneensä kumppaniaan lomareissunsa aikana.

Illicit Encountersin seksi- ja parisuhdeasiantuntija Jessica Leonin mukaan sivuston data osoittaa, että pettämisessä tapahtuu hurja kasvu heinäkuusta alkaen ja se jatkuu läpi kesän, kun ihmiset käyvät ulkona ja juhlimassa enemmän.

”Kun parisuhteessa olevat lähtevät reissuun ystäviensä kanssa, he usein näkevät sen tilaisuutena pettää”, Leoni totesi Metrolle.

”Tämä ajatus ’mitä tapahtuu reissulla, jää reissulle’ pätee niin naisiin kuin miehiin. Salasuhde ulkomailla tuntuu harmittomammalta kuin se, että pettäisi kotona ollessaan”, hän jatkoi.

Alla vielä listamuodossa tutkimuksen paljastamat suosituimmat ulkopaikat seksin harrastamiseen:

  1. Rannalla
  2. Kohteen kaunissa paikassa
  3. Pellolla
  4. Puistossa
  5. Uima-altaassa
  6. Järven tai joen vieressä
  7. Meressä
  8. Parvekkeella
  9. Lentokoneen vessassa (kymppikerho)
  10. Yökerhossa

Kerroimme aiemmin, että seksiä harrastetaan selvästi enemmän kesällä. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Lähde: Metro