Vaikka näin et säästä tilaa, säästät rahaa.

On usein rahallisesti fiksua ostaa isoja eriä tiettyjä tarpeita kotiisi – näin vältyt paremmin siltä, että herättyäsi yöllä käymään vessassa, ei vessapaperi ole loppunut.

Pure Wow kuitenkin huomauttaa, että isojen satsien ostamisessa tarvitaan hieman strategisointia, sillä tuskin haluat huomata jääkaapistasi löytyvän litroittain maitoa, joka menee pilalle nopeammin kuin ehdit sen juoda.

Jotta onnistuisit isojen erien ostamisessa fiksusti, on alle listattu kolme erilaista ryhmää tuotteista, joita kannattaa ostaa paljon kerralla.

1. Jotain mitä aina tarvitset

Pure Wow kertoo, että vessapaperin ostaminen isoina satseina voi olla jopa puolet halvempaa kuin ostaa täydennystä aina tarpeen mukaan. Vessapaperi, lemmikkien ruoka ja hehkulamput ovat esimerkkejä asioista, joita aina tarvitsee ja jos sinulla on riittävästi tilaa, on hyvä idea ostaa isoja eriä.

2. Jotain helposti säilytettävää

Ehkä sinulla ei riitä säilytystila monelle vessapaperirullapinolle, mutta esimerkiksi roskapussit, hammastahna ja -harjat ovat sellaisia, että ne menevät pieneen tilaan, joten näitä kannattaa ostaa isompi määrä kerralla ja hyödyntää varsinkin tarjoukset.

3. Jotain, joka ei pilaannu helposti

Pitkään säilyvät ruoka-aineet, kuten kaurahiutaleet, pavut, pasta ja riisi ovat hyvä idea ostettavaksi isoina satseina, koska et joudu kiirehtimään niiden käyttämisen kanssa. Alkoholi sopii myös tähän kategoriaan, sillä sekin säilyy pitkään.

Onko sinulla tapana ostaa tuotteita isoina satseina? Kommentoi alla!

Lähde: Pure Wow