Miesten mieltymystä naisten rintoihin on pohdittu jo vuosisatojen ajan. Nyt selvisi, minkälaiset rinnat ovat eniten miesten mieleen.

Miehet pitävät rinnoista, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ainakin, jos miehen seksuaalinen suuntautuminen kohdistuu naisiin. Rinnat ovat miehille yleensä yksi miehen suosikkiasioista naisen vartalossa, ja rinnat kiinnittävätkin useimpien miesten huomion usein ensimmäisenä.

Mutta millaiset rinnat ovat eniten miesten mieleen? Pitävätkö miehet enemmän isoista ja pyöreistä rinnoista, vai pienistä ja terhakoista?

Nyt se on selvinnyt, eikä vastaus ole aivan niin yksinkertainen, kuin voisi luulla.

Vaikka yleisesti ajatellaan, että miehet pitävät eniten suurista rinnoista, on totuus uuden tutkimuksen mukaan se, että terhakkaat ja muodokkaat rinnat ovat enemmän miesten mieleen, kuin isot rinnat.
Isommat rinnat yhdistetään yleensä korkeampiin estrogeenitasoihin ja korkeampaan hedelmällisyyteen.

Kääntöpuolena on kuitenkin se, että kun isot rinnat alkavat roikkua, ne edustavatkin matalampaa hedelmällisyyttä. Isojen rintojen hohto siis katoaa niiden menettäessä kiinteytensä.

Voidaan siis ajatella, että korkean hedelmällisyyden taso on miehistä houkutteleva, mutta vain, jos se myös jatkuu pitkään – eli rinnat eivät ala roikkua.

Ideaalisimmat rinnat miesten mielestä ovat siis suuret rinnat – mutta vain, jos ne ovat samalla myös kiinteät ja terhakat.

Kokoa tärkeämpää tuntuukin siis olevan rintojen muoto ja kiinteys.

Tämä onkin hyvä uutinen kaikille, joiden kuppikoko ei yllä aakkosissa kovin pitkälle!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Sun / Kuva: Marvin Meyer, Unsplash