Lue, mitä värivalintasi kertoo sinusta.

Väreillä voi viestiä itsestään. Jos huomaat suosivasi aina samaa väriä kynsilakassasi, voi se siis kertoa paljon sinusta itsestäsi.

Lue alta yhdeksään eri väriin liittyvät kuvaukset siitä, mitä värit kertovat valitsijastaan.

Punainen: Itsevarmuus

Mikään ei voita klassista sävyä – etenkin, jos tunnet olevasi maailman huipulla. Punainen uhkuu voimaa ja flirttiä.

Keltainen: Iloinen

Jos valitset keltaista, et ainakaan pelkää erottua joukosta. Keltainen on väri, jonka huomaa heti ja se tuo esiin onnellisuutta ja energiaa.

Vihreä: Hyväntahtoinen

Älä ylläty, jos ystäväsi suosivat sinua neuvoja antamaan ja lohduttamaan. Tämä sävy usein edustaa turvallisuutta ja parantumista.

Oranssi: Ulospäin suuntautunut

Olet kaveriporukkasi sosiaalisin ja rakastat muiden seurassa olemista. Valitse hieman vaaleampi oranssin sävy lämpiminä kuukausina.

Sininen: Luotettava

Tämä väri liittyy syvällisyyteen ja pysyvyyteen.

Vaaleanpunainen: Romantikko

Jos suosit tätä sävyä myös muulloin kuin ystävänpäivänä, olet todella romantikko ja tuot tunteesi esiin. Mitä syvempi vaaleanpunainen, sitä intohimoisempi olet.

Valkoinen: Heijastava

Raikas ja puhdas, valkoinen edustaa uusia alkuja. Olit sitten vaihtamassa työpaikkaa, ostamassa uutta kotia tai menossa vain lomalle, tarjoaa ”tyhjä taulu” loputtomasti mahdollisuuksia.

Violetti: Henkinen

Punaisen ja sinisen sekoitus viestii rauhallisuudesta ja henkisyydestä. Lakkaa muutama kerros violettia, kun olet valmis ottamaan vastaan korkeamman voimasi.

Musta: Voimakas

Kukaan ei pelleile kanssasi. Musta voi tarjota lohtua suojellen sinua ulkomaailmalta.

Lähde: Woman’s Day

Kommentit

Kommenttia