Kasvosi voivat kertoa paljon sinusta itsestäsi.

Oletko perfektionisti tai muiden miellyttämiseen pyrkivä persoona? Kontrollinhaluinen tai luova? Näitä piirteitä luonteestasi voi saada selville kasvoistasi.

Kasvojen tulkitsemisen asiantuntija ja Wisdom of Your Face -kirjan julkaisseen Jean Hanerin mukaan kasvojesi muoto voi paljastaa perusluonteesi ja elämänasenteesi. Kaikilla kasvojen muoto ei ole niin selvä, vaan se voi olla yhdistelmä erilaisia muotoja, mutta osan kasvot voi helposti tunnistaa tietyn muotoiseksi.

Haner on tutkinut tuhansia vuosia vanhoja tekniikoita kasvojen tulkitsemiseen, mitkä ovat peräisin kiinalaisesta lääketieteestä. Niiden perusteella Haner kertoo, mitä yleisimmät kasvojen muodot voivat paljastaa sinusta:

Suorakulmainen

Suorakulmaiset kasvot omaavat arvostavat logiikkaa ja ovat ajattelevaisia, mutta he usein vatvovat asioita liikaa. He ovat yleensä jonkinlaisia suunnittelijoita eivätkä puhu usein tunteistaan. He kuntoilevat säännöllisesti, jotta saavat poistettua liiasta ajattelusta syntyviä jännitteitä.

Pyöreä

Pyöreäkasvoiset ovat usein ihmisläheisiä, laittaen ihmiset itsensä edelle. He ovat myös anteliaita ja kilttiejä. Heillä on kuitenkin taipumusta laittaa muut itsensä edelle liian usein ja näin he eivät saa kaikkea tarvitsemaansa ihmissuhteista. Pyöreät kasvot omaavat voivat kiinnittää narsistien huomion. Tätä voi kuitenkin muuttaa sisäistämällä, että annat itsestäsi liikaa ja et aina laita muita itsesi edelle.

Timantti

Tällaiset kasvot omaavat haluavat ottaa asiat omaan hallintaansa ja haluavat tehdä asiat tietyllä tavalla. He keskittyvät yksityiskohtiin, minkä myötä he usein tekevät laadukasta työtä. Timanttikasvoiset voivat olla todella tarkkoja sanojensa kanssa ja usein kommunikoivat hyvin. He osaavat myös olla teräväkielisiä, jos loukkaat heitä.

Ovaali

Ovaalikasvoiset osaavat aina sanoa oikeat asiat, joten he saavat muut tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi. Joskus he kuitenkin voivat keskittyä liikaa siihen, että sanoisivat oikeat asiat.

Neliö

Nämä kasvot kertovat innostuneesta luonteesta ja halukkuudesta olla osana isoja projekteja. Neliön muotoiset kasvot omaavilla on usein paljon sitkeyttä.

Sydän

Sydämenmuotoiset kasvot omaavilla on paljon sisäistä voimaa, mutta he osaavat olla myös jääräpäisiä. Heidän vahvuutensa ei ole peräisin sitkeydestä, vaan sisäisesta voimasta. He voivat olla päällekäyviä ja jyrätä sinut, joten jos heillä on tavoite, he kyllä suuntaavat sitä kohti. Heillä on myös vahva intuitio ja he ovat luovia.

Päärynä tai kolmio

Tällaiset kasvot omaavat haluavat yleensä olla johtoasemassa. Tämän muotoiset kasvot ovat leveämmät leukalinjasta ja otsasta kapeammat ja mitä kapeampi yläosa on, sitä enemmän on halua olla johdossa ja kontrollissa. He ovat usein kuitenkin menestyviä, koska ovat niin tarmokkaita.

Katso halutessasi myös esimerkkikuvat kasvoista täältä.

Lähde: Good Housekeeping

Kommentit

Kommenttia