Tällainen olet jakauksesi perusteella – lue kuvaukset

Näin hiustesi jakaus kuvailee sinua.

Tapasi pukeutua, kynsilakan tai huulipunan sävy tai suosimasi kengät ynnä muut asiat voivat viestiä muille sitä, minkälainen ihminen olet. Myös jakauksesi – tai se, onko sinulla sitä ylipäänsä -voi kertoa sinusta paljon.

Lue alta, mitä jakauksesi kertoo sinusta!

Täysin suora keskijakaus

Olet selväjärkinen ja tasapainoinen. Ystäväsi ja perheesi kääntyvät puoleesi, kun kaipaavat lohdutusta ja tukea. Olet älykäs, kohtelias ja suorasukainen etkä oikein ymmärrä, miksi kukaan olisi passiivis-aggressiivinen tai tyly. Sukkalaatikkosi on todella hyvässä järjestyksessä.

Oikealle tehty jakaus

Miellät itsesi emotionaalisesti herkemmäksi ja empaattisemmaksi kuin monet muut ihmiset ja tykkäät huolehtia läheisistäsi. Tämä voi toisinaan aiheuttaa hankaluuksia, koska sinulla on välillä liian monta rautaa tulessa, mikä voi vaikeuttaa jokaisen ongelman ratkaisua, vaikka kuinka ne haluaisitkin ratkaista. Osaat kokata melko hyvin, mutta jos olisi hyväksyttävää syödä joka päivä erilaisia noutoruokia, suosisit sitä tapaa.

Rosoinen, ei täysin suora keskijakaus

Vaikka olet omistautunut työllesi ja perheellesi, olet silti myös todella joustava muuttuviin olosuhteisiin ja sinua on kehuttu kyvystäsi mukautua. Ystävällinen luonteesi ja rento asenteesi vetää ihmisiä puoleesi.

Vasemmalle tehty jakaus

Joka aamusta iltaan olet keskittynyt työhösi ja kotiasioihin. Et oikein osaa vaihtaa vapaale, mutta myös sen takia olet saavuttanut paljon menestystä elämässä. Olet todella myötätuntoinen eläimiä ja lapsia kohtaan, mutta et jaksa ihmisiä, jotka valehtelevat, keksivät tekosyitä tai aiheuttavat ongelmia.

Sinulla on otsatukka

Tykkäät pitää hauskaa ja nauraa ja hymyäsi usein kehutaan. Sinulla on kunnianhimoa ja tavoitteita, jotka eivät tule tyydytetyksi ennen kuin jokainen tavoite on saavutettu (ja olet saanut kaikki lukemattomat sähköpostiviestit luetuksi). Toivoisit hiustutoriaalien olevan hieman helpompia toteuttaa.

Sinulla ei ole jakausta ollenkaan

Sinulla on selvät suunnat mielessäsi tulevaisuutesi suhten, mutta et aina kerro aikeitasi lähelläsi oleville ihmisille – haluat pitää ihmisiä hieman varpaillaan. Et osallistu juoruiluun tai draamaan ja olet usein tasapainottava voima läheistesi välillä. Arvostat spontaaniutta ja sinulla on usein halu irtisanoutua työstäsi ja muuttaa saarelle keskelle merta.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.