Horoskooppimerkki voi paljastaa miehestä puolia, joita hän ei itse välttämättä kertoisi ensimmäisten treffien aikana.

Harvassa ovat miehet, jotka myöntäisivät jo muutamien ensimmäisten treffien aikana olevansa esimerkiksi itsepäisiä, tunteellisia tai dramaatisia. Jos kuitenkin tiedät miehen horoskooppimerkin, voit saada vihiä tällaisista piirteistä hänen horoskooppimerkkiin tutustumalla.

Mitä miehen horoskooppimerkki voi sitten paljastaa hänestä? Women’s Health selvitti tätä ammattiastrologi Astrobaben kanssa ja alta voit lukea astrologin kertomat kuvaukset eri horoskooppimerkkien miehistä.

Oinas

Astrobaben mukaan jos huomaat jatkuvasti ihastuvasi oinaaseen, luultavasti pidät heidän spontaanista energiasta ja siitä, miten he kukoistavat innostuksen avulla. Varaudu kuitenkin kinasteluun, sillä Astrobaben mukaan oinailla on taipumusta olla hieman aggressiivisempia ja välillä sukset saattavat mennä hänen kanssaan ristiin.

Härkä

”Jos olet härän perässä, haluat vakautta – henkilön, joka on luotettava”, Astrobabe sanoi Women’s Healthille.

Härät nauttivat ”hyvästä elämästä” ja arvostavat yleellisiä elämäntapoja. Nämä miehet voivat kuitenkin olla härkäpäisiä ja Astrobaben mukaan eivät myös kovin innolla muuta tapojaan – tätä miestä ei siis kannatta koettaa muuttaa.

Kaksoset

Astrobaben mukaan kaksoset ovat puheliaita, juoruavia ja uteliaita maailman suhteen sekä elävät omissa ajatuksissaan ja ovat aina kiinnostuneita uusista ja jännittävistä asioista. Jos huomaat olevasi kaavoihin kangistunut, voi tätä merkkiä olevan miehen tapailu tuoda elämääsi kaipaamasi vaihtelua, sillä kaksoset rakastavat vaihtelevuutta.

Rapu

Jos haluat olla ravun lähellä, etsit silloin Astrobaben mukaan luultavasti perhekeskeistä persoonaa.

”He ovat välittäviä, mutta voivat olla myös hieman ujoja tai varautuneia ja he ovat varuillaan”, Astrobabe kuvaili.

Ravut pitävät myös hauskanpidosta, mutta voivat olla muita merkkejä tunteellisempia ja pahantuulisia.

Leijona

”Jos sinua kiinnostaa leijona, silloin luultavasti annat energiasi ja huomiosi henkilölle, joka todella tarvitsee sitä koko ajan”, Astrobabe sanoi Women’s Healthille.

Tai ehkä opit leijonalta, mien olla mainio johtaja. Leijonat voivat olla todella lojaaleja ja rakastavia ja heistä usein tulee hyviä vanhempia, mutta heillä voi olla myös dramaattinenkin puoli – pidä siis silmällä mahdollisia karjaisuja.

Neitsyt

Astrobaben mukaan neitsyet ovat auttajia, jotka haluavat siivota kaiken ja tehdä kaikesta parempaa.

”He ovat todella anteliaita aikansa suhteen ja haluavat auttaa ketä tahansa apua tarvitsevaa”, Astrobabe kuvaili.

Neitsyet ovat myös todella sitoutuneita työhönsä ja yksityiskohtia arvostavia.

Vaaka

Vaaka tarvitsee kumppanin ja Astrobaben mukaan kukoistaa parisuhteessa. He myös auttavat sinua selvittämään ongelmasi ja ovat hyviä tekemään päätöksiä. Astrobaben mukaan he tasapainottavat rationaalisen ja emotionaalisen puolensa ja pitävät harmonian luomisesta. Vaa’at voivat kuitenkin olla hieman turhamaisempia kuin muut ja heille ulkonäöllä on paljon merkitystä.

Skorpioni

”Skorpioni on erittäin intensiivinen ja emotionaalinen ja jos ryhdyt tapailemaan tällaista miestä, joudut käsittelemään emotionaalisia mullistuksia”, Astrobabe kertoi.

Jos tapailet skorpioneja, voit tuntea vetoa lojaaleja kumppaneita kohtaa, ketkä myös pitävät salaperäisyydestä. Ole kuitenkin varuillasi: jos loukkaat skorpionia, saat loppuelämäksesi vihollisen itsellesi.

Jousimies

Astrobaben mukaan kenties haluat matkustella, jos jousimies miellyttää. Nämä maailmankansalaiset rakastavat filosofian, uskonnon ja politiikan tutkimista. Jousimiehet pitävät mielipiteidensä kertomisesta, ovat uteliaita oppijoita ja heillä on taipumusta olla tieteellisiä.

Kauris

Kauriit ovat Astrobaben mukaan melko käytännöllisiä ja yleensä heillä on strategia. Jos tunnet vetoa kaurista kohtaan, luultavasti pidät jalat maassa -tyypeistä, jotka taipuvaisia ottamaan vastuuta. Osa kauriista puhkeaa Astrobaben mukaan kukkaan myöhään.

Vesimies

”Jos olet vesimiehen perään, haluat lähteä seikkailemaan elämän villille, kokeilevalle puolelle”, Astrobabe kertoi ja lisäsi, että vesimiehillä on taipumus olla hieman kahjoja.

He pitävät kapinoinnista ja Astrobaben mukaan ei ole epätavallista, että vesimies on mukana sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja humanitaarisissa ryhmissä. Vesimiehillä on myös yleensä paljon ystäviä.

Kalat

Jos haluat tapailla tätä merkkiä edustavaa miestä, saat silloin Astrobaben mukaan kumppaniksi empaattisen ja myötätuntoisen miehen. Kaloilla on taipumusta olla herkkiä.

”He ovat hyviä kuuntelijoita, mutta he voivat tuoda mukanaan myös paljon emotionaalista draamaa”, Astrobabe kuvaili.

Lisää Nainen.comissa julkaistuja, horoskooppimerkkeihin liittyviä artikkeleita löydät täältä.

Lähde: Women’s Health