Oliko kaupasta mahdotonta löytää kypsää avokadoa? Ei hätää!

Liian pehmeä, liian kova, liian ruskea… Täydellisen avokadon löytäminen ei ole helppoa! Joskus kaupasta on mahdotonta löytää kypsää avokadoa, kun haluaisit syödä hedelmän melko pikaisella aikataululla. Välillä taas et löydä muuta kuin aivan muhjuisia ja ylikypsiä hedelmiä. Ikävä kyllä avokadot ovat kaiken lisäksi melko kalliita, joten huonon hedelmän ostaminen kismittää kotona!

Kaikkein ärsyttävintä on, jos olet ostanut avokadoja kokonaisen pussillisen, ja ne kaikki kypsyvät samaan aikaan, jolloin sinun pitäisi pystyä syömään koko pussillinen lähes samanaikaisesti.

Seuraavan kikan avulla voit kuitenkin kypsyttää nopeasti kivikovan avokadon, jolloin sinulla menee epätodennäköisemmin hedelmiä hukkaan, eikä sinun tarvitse odotella päiväkaupalla niiden kypsenemistä.

Laita yksinkertaisesti avokado Air fryer -laitteeseen ja laita kone lämpenemään 200 asteeseen. Pidä avokadoa kuumassa laitteessa 10 minuutin ajan, ja sinulla on käytössäsi kypsä avokado! Kannattaa kuitenkin laittaa hedelmä tämän jälkeen viilenemään jääkaappiin, sillä kuumalla avokadolla poltat sormesi.

Tämä on hyvä uutinen kaikille avokadon ystäville!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Thought Catalogue, Unsplash