Taaperot eivät malttaneet nukkua yöllä – valvontakamera ikuisti huvittavat puuhastelut

Parivuotiaat pojat eivät malttaneet pysyä sängyissään, vaan keksivät hauskempaa tekemistä keskellä yötä.

Pienet lapset tarvitsevat asiantuntijan mukaan keskimäärin yli kymmenen tuntia unta päivässä (lue ihmisten unen tarpeesta julkaistu artikkeli täällä), mutta 2-vuotiaat kaksospojat Andrew ja Ryan Balkin keksivät omasta mielestään paljon parempaa tekemistä yön ajalle kuin nukkuminen.

Kodin valvontakamera tallensi poikien yölliset metkut, jotka on julkaistu nopeutettuna videona FOX 46 Charlotte -kanavan Facebook-sivulla. Video näyttää, kuinka pojat kiipeävät pois sängyistään ja pyörivät pitkin lattioita ja pinoavat tyynyjä ympäri huonetta, pitäen välillä taukoja sohvalla ennen hauskanpidon jatkamista.

Hyvän tovin rauhassa leikkittyään poikien Jonathan-isä käy keskyttämässä taaperoiden yöpuuhat, laittaa heidät takaisin sänkyihinsä ja tyynyt paikoilleen. Isän poistuttua parivuotiaat ovat kuitenkin heti uudestaan samojen metkujen parissa.

Jälleen aikansa saatuaan touhuta rauhassa, isä palaa takaisin huoneeseen – tällä kertaa Susana-äiti on mukana. Äidin järjestellessä huonetta kuntoon isä puhuttelee takaisin sänkyihinsä siirrettyjä poikia, mutta ei saanut heitä vakuutettua yöunien tärkeydestä: vanhempien poistuttua kaksoset makoilevat hetken aloillaan, kunnes jälleen kiipeävät pois sängyistään.

Tällä kertaa pojat siirtyvät vain istumaan huoneessa olevalle sohvalle pitämään omaa juttutuokiotaan ennen kuin lopulta kiipeävät itse viimein omiin sänkyihin nukkumaan.

Valvontakameran tallenteesta on tullut todella suosiottu ja sitä on katsottu yli 60 miljoonaa kertaa. Voit katsoa parivuotiaiden taaperoiden yöllisistä metkuista julkaistun videon alta.

Toddler PartyHILARIOUS! 2-year-old twins Andrew and Ryan apparently don’t know the meaning of ’bedtime’. The youngsters were caught on camera escaping from their cribs!

Read more about their shenanigans: bit.ly/2mVjbME

Video courtesy: Proud parents Susana and Jonathan

Julkaissut FOX 46 Charlotte 17. maaliskuuta 2017

Jos video ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: FOX 46 Charlotte


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.