Aivan kuten horoskooppimerkkisi paljastaa sinusta monta asiaa, samoin tekee myös syntymäkuukautesi.

Syntymäkuukausi paljastaa sinusta esimerkiksi jotain sellaista hyvää, jonka takia sinuun on helppoa rakastua. Jokainen ei tietysti rakastu toiseen saman asian takia, mutta se, joka sinua rakastaa, on ehkä rakastunut sinuun juuri tuon ominaisuutesi takia.

Löydät tästä alta oman syntymäkuukautesi alta omat hyvät rakastettavat ominaisuutesi. Kun luet myös muiden kuukausien kohdalta, huomaat varmasti, että kaikki niistä eivät ole juuri sinun mieleesi. Ehkä myös tiedät sen jälkeen, missä kuussa syntyneet ovat sinun mieleesi olevia rakastumisen kohteita.

TAMMIKUU

Jos olet syntynyt tammikuussa, rakkauselämäsi on aika mutkikasta.

Olet erittäin sitkeä, kun ihastut. Ehdotat usein ideoita, joita ei kukaan normaalisti tee, mutta onnistut jotenkin vakuuttamaan toiset kokeilemaan jotain heidän elämässään ensimmäistä kertaa. Olet seikkailunhaluinen ihminen, johon kenellä tahansa on onni törmätä.

Tammikuussa syntyneet ihmiset ovat kovia tekemään töitä, ja heillä on vahvat mielipiteet, eivätkä he pelkää kertoa muille mielipiteitään. He ovat usein itsepäisiä. He ovat hyviä johtajia, koska he haluavat menestyä. Mutta ohjeita he eivät mielellään kuuntele.

HELMIKUU

Jos olet syntynyt helmikuussa, rakkauselämäsi on melkoista seikkailua.

Olet erittäin intohimoinen sen ihmisen kanssa, jonka kanssa olet yhdessä. Mutta voitte olla hänen kanssaan jopa emotionaalisesti kaukana toisistanne, vaikka olettekin täydellinen pari. Vaadit haluamiasi asioita ja tutkit mitä uutta voisit tuoda elämääsi.

Helmikuussa syntyneet ihmiset ovat luovia ja heillä on hyvä mielikuvitus. He nauttivat omistautumisesta suuriin projekteihin sekä rakastavat syviä ja filosofisia keskusteluja. Koko maailma on heille seikkailu, joka vain odottaa heitä.

MAALISKUU

Jos olet syntynyt maaliskuussa, rakkauselämäsi on yleensä yksi mieltä avaavimmista kokemuksista, joita sinulla on koskaan ollut.

Olet äärimmäisen hengellinen tyyppi, joka tuntee erityisen siteen henkilöön, jonka kanssa on yhdessä, ja jonka kanssa haluaa viettää niin paljon aikaa sängyssä kuin mahdollista. Olet hämmästyttävä ihminen niin monella eri tavalla, että pystyt viemään rakastamisen aivan uudelle läheisyyden tasolle.

Maaliskuussa syntyneet ihmiset ovat mielikuvituksellisia, mutta toisin kuin helmikuussa syntyneet, he ovat yleensä hiljaisempia ja sisäänpäin kääntyneempiä. He elävät omassa maailmassaan ja luovat niin sanottuja henkisiä mestariteoksia. He ovat helliä ja harkitsevia. He kaipaavat elämäänsä rauhaa.

HUHTIKUU

Jos olet syntynyt huhtikuussa, saatat olla yksi pelottavimmista ihmisistä, joita rakastaa.

Sinua on vaikea pysäyttää, kun kiinnostut jostain henkilöstä, jonka haluat ottaa mukaan myrskyisään elämääsi. Ihmiset nauttivat rakastelusta kanssasi.

Huhtikuussa syntyneet ihmiset haluavat paljon huomiota. He rakastavat olla parrasvaloissa. He haluavat kokea uusia seikkailuja ja etsivät jatkuvasti tilanteita, joissa adrenaliini virtaa.

TOUKOKUU

Jos olet syntynyt toukokuussa, olet rakkauden jumala.

Olet suorastaan hullu rakastaja, joka ei voi saada rakkaudesta koskaan tarpeeksi.

Toukokuussa syntyneet ihmiset ovat yleensä hieman epävakaita ja he voivat muuttaa mieltään äkillisesti ja usein. He nauttivat uusien ihmisten tapaamisesta. He pitävät vilkkaasta sosiaalisesta elämästä eivätkä pidä yksin olemisesta. He kyllästyvät helposti.

KESÄKUU

Jos olet syntynyt kesäkuussa, rakkauselämäsi on sinulle koe. Tykkäät kokeilla uusia asentoja ja olet sängyssä erittäin intensiivinen.

Haluat kokeilla uusia asioita makuuhuoneessa, varsinkin jos rakastat henkilöä, jonka kanssa olet yhdessä.

Kesäkuussa syntyneet ihmiset pelastavat maailman. He ovat herkkiä ja huolehtivaisia ja haluavat maailmalle vain parasta. Heillä ovat luovia ja ajattelevat pitkälle tulevaisuuteen. He etsivät jatkuvasti ideoita, joita voivat toteuttaa. Vaikka he ovat herkkiä, heillä on yleensä vaikeuksia ilmaista tunteitaan.

HEINÄKUU

Jos olet syntynyt heinäkuussa, rakkauselämäsi on melko tyydyttävää.

Kaipaat emotionaalista yhteyttä ihmiseen, jonka kanssa olet sängyssä. Olet äärimmäisen uskollinen henkilölle, jonka kanssa olet, ja rakastat sitä, että saat antaa hänelle saman tyydytyksen minkä itsekin saat.

Heinäkuussa syntyneet ihmiset ovat melkein täsmälleen samanlaisia ​​kuin kesäkuussa syntyneet, mutta heillä on taipumus olla vielä enemmän ulospäin suuntautuneita. He ovat luotettavia ja onnellisia ihmisiä, mutta ovat luonteeltaan vähän vakavampia kuin kesäkuussa syntyneet. Kuten kesäkuussa syntyneet, hekin piilottavat pelkonsa ja tunteensa.

ELOKUU

Jos olet syntynyt elokuussa, rakkauselämäsi saattaa olla hieman sotkuista.

Olet joko erittäin antelias henkilölle, jonka kanssa olet, tai erittäin itsekäs häntä kohtaan. Halveksit sitä, että sinulle kerrotaan mitä tehdä sängyssä.

Elokuussa syntyneet ovat ihmisiä, jotka ottavat vastuuta ja johtavat maailmaa. He ajattelevat usein liikaa ja menestyvät hyvin aloilla, joihin liittyy kriittistä ajattelua. He eivät mielellään näytä inhimillistä puoltaan.

SYYSKUU

Jos olet syntynyt syyskuussa, rakkauselämäsi voi olla yksi maailman upeimmista asioista.

Olet erittäin intohimoinen ihminen rakkauden, läheisyyden ja romantiikan suhteen. Olet valmis kokeilemaan toisen kanssa mitä tahansa ensimmäistä kertaa ja voit tehdä sen vain, jos tunnet emotionaalisen yhteyden kyseiseen henkilöön. Olet erittäin huolehtivainen ja huomaavainen. Sinun kanssasi kenellä tahansa olisi onni viettää yö.

Syyskuussa syntyneillä on toisinaan epärealistisen korkeat odotukset ympärillään olevista ihmisistä. Siksi heistä voi tulla ilkeitä ja itsepäisiä. Heidän liian suuret haaveensa johtavat usein pettymykseen.

LOKAKUU

Jos olet syntynyt lokakuussa, odotat että kun rakastut, se on maailman suurinta rakkautta.

Et koskaan pidä kiirettä asioissa ja olet erittäin hyvä viettelemään ihmisen, johon rakastut. Kun sinuun rakastuu, se on suorastaan nautinto. Sen tietää hän, joka sinuun rakastuu.

Lokakuussa syntyneet ihmiset ovat vastakohtia tälle synkälle vuodenajalle, jolloin he ovat syntyneet. He vihaavat muutoksia ja vastakkainasettelua.

MARRASKUU

Jos olet syntynyt marraskuussa, rakkauselämäsi on todella kinkkistä. Ja se on sitä tietysti hyvällä tavalla!

Pidät siitä, että läheisesi hallitsevat sinua melkein kuin he omistaisivat sinut. Olet enemmän kuin valmis kokeilemaan mitä tahansa ensimmäistä kertaa, ja voit itsekin melko omistushaluinen.

Marraskuussa syntyneet ovat joukon salaperäisimpiä. He piilottavat tunteensa, mutta heillä ei ole liikaa pelkoja. Tämä johtaa mielenkiintoiseen yhdistelmään. Mikään ei ole heidän esteenään. Heillä on vahva intohimo elämään.

JOULUKUU

Jos olet syntynyt joulukuussa, rakkauselämäsi saattaa olla yksi nautinnollisimmista rakkauselämistä.

Olet erittäin luova, silloin kun olet kiinnostunut toisesta henkilöstä. Rakastat kokeilla uusia asioita ja olet hauskaa seuraa sängyssä. Sinun kanssasi on todella hauskaa, kun olette molemmat yhdessä lakanoiden alla.

Joulukuussa syntyneet ihmiset ovat anteliaita ihmisiä, mutta heillä on taipumus olla uskomustensa suhteen vähän liian ylpeitä ja voimakkaita. He työskentelevät ahkerasti eivätkä voi istua paikallaan kovin pitkään. Heidän ystävänsä kutsuvat heitä hölmöiksi heidän vapaamielisen asenteensa vuoksi.

Lähde: Yourtango