Synnytykseen liittyvissä kivuissa ja kärsimyksissä ei ole mitään hauskaa, mutta kun moni muistelee synnytystään jälkeenpäin, voi sieltä löytää hauskoja sattumia ja tapahtumia.

Synnytys on ainulaatuinen kokemus. Jokainen kokee sen omalla tavallaan, eivätkä synnytykset ole samanlaisia välttämättä edes samalla naisella. Synnytyksen aikana voivat kirosanat lennellä, mutta tässä alla on 14 hauskinta asiaa, jota naiset ovat sanoneet, kun synnytys on ollut käynnissä. Sellaisiakin on nimittäin sanottu.

1. Ei salaattiottimia!

Kun veljeni syntyi, kätilön täytyi käyttää pihtejä saadakseen hänet ulos. Äitini näki pihdit ja huusi, että ne ovat salaatinottimet eikä hänen alapäähänsä sorkita millään keittiövälineillä.

2. Sokkotreffit

Eräs synnyttämässä ollut äiti yritti järjestää juuri syntyvän lapsensa isälle treffejä kesken synnytyksen. Hän oli eronnut tästä miehestä ja oli sitä mieltä, että miehen pitäisi käydä treffeillä synnytyksessä mukana olevan lääkärin kanssa. Hän kertoi tämän vähitellen, kun kykeni kivuiltaan sen sanomaan.

3. Älä katkaise minua puoliksi

Tämä nainen ei päästänyt lähelleen miestä, jonka kädet olivat kuin lapiot. Hän pyysi, että mies ei olisi halkaissut häntä kahtia, joten mies ei saanut tulla mukaan synnytykseen. Taisi silti olla lääkäri, vaikka kädet olivatkin suuret.

4. Onko se poika vai tyttö?

Nainen kysyi, että onko se poika vai tyttö. Synnytys olikin vielä kesken.

5. Emätin räjähtää!

Synnyttämässä oleva nainen pyysi kätilöä pyyhkimään pyllyn, jotta hänen juuri syntyvä lapsensa ei saisi kakkakakkua päähänsä. Samalla hän huusi, että hänen emättimensä on räjähtämässä.

6. Munuaisensiirto

Kun lapsi on syntynyt, pitää istukan vielä tulla ulos. Eräs nainen luuli, että se oli hänen munuaisensa ja ihmetteli, miksi se otettiin ulos.

7. Ammuu

Joku halusi luonnollisen synnytyksen. Hän kertoi pyydelleensä monta kertaa anteeksi, että hän ammui välillä kuin lehmä. Hän taisi selvitä sillä paremmin kivusta.

8. Menenkin kotiin

Kun lapsi on tuloillaan, ei synnytykseltä voi välttyä. Eräs nainen kuitenkin halusi lähteä kesken synnytyksen kotiin, koska hän ei pitänyt synnyttämisestä. Hän yritti päästä synnytyspöydältä pois.

9. Minulla on nälkä

Nainen oli saanut jo paljon lääkkeitä ja lääketokkurassa pyysi supistusten välillä mieheltään grillikylkiä, koska hänellä oli nälkä.

10. Anoppi Helvetistä

”Voi luoja – ota hänet! Hän näyttää anopilta.”, sanoi eräs nainen miehelleen, kun lapsi oli juuri syntynyt.

11. Vulvan imu

Nainen pelkäsi, että hänen huulensa jäävät kiinni jumppapalloon, jonka päälle häntä ehdotettiin istumaan. Hän ei tarkoittanut sitä, että hän luuli, että siihen palloon pitää laittaa kasvot kiinni, vaan niitä alapäässä olevia huulia.

12. Älä leikkaa klitoristani pois!

Kun naisen paikkoja ommeltiin synnytyksen jälkeen kiinni, hänestä tuntui, että hänen klitoriksensa oli leikattu eikä hän voisi enää harrastaa seksiä.

13. Älä polta piirakoitani!

Nainen huusi useaan kertaan synnytyksensä aikana, että piirakat palavat, auttakaa minua. Hän kertoi olleensa tästä tietoinen, mutta ei voinut olla huutamatta tätä samaa uudelleen ja uudelleen.

14. Laita se takaisin!

Kun lapsi syntyy, voi pää olla ensin aika epämuodostuneen näköinen. Tämän nähdessään eräs juuri synnyttänyt pyysi, että lapsi pistettäisiin takaisin mahaan.

Lähde: Stay at Home Mum