Näillä värimaailmoilla syntyvät unelmien syyshäät.

Vaikka kesähäät ovat suosittuja, on syyshäissä oma viehätyksensä – etenkin niiden upea värimaailma. Mieluisan värimaailman valitseminen voi kuitenkin tuntua vaikealta, sillä yhdistelmiä on niin monenlaisia.

Cosmopolitan listasi ihastuttavia väriyhdistelmiä, jotka sopivat syyshäihin kuin tuleva aviopari toisilleen. Jos suunnittelet syyshäitä – olivatpa ne omasi tai oletpa sitten apuna läheisen häiden suunnittelussa – löydät alta kymmenen ideaa täydellisistä väriyhdistelmistä unelmien syyshäihin.

Lämpimät jalokivisävyt

Romanttiset syyshäät syntyvät, kun yhdistät ylellisiä munakoison, unikon sekä vuoden 2015 värin, marsalan, sävyjä. Cosmopolitan vinkkaa, että voit esimerkiksi pyytää morsiusneitojasi valitsemaan itselleen häihin asun jossakin näistä väreistä ja koristaa juhlapaikalla pöytiä tummanpunaisilla ja violeteilla koristeilla ja kukilla.

Syvää vihreää ja kirkasta valkoista

Talven korvalla juhlittaviin häihin sopii mainiosti tumma, syvä vihreä (hunter green) yhdistettynä puhtaan valkoiseen värimaailmaan. Cosmopolitanin mukana tämä väriyhdistelmä sopii parhaiten moderneihin sisähäihin ja kokonaisuuden voi viimeistellä lisäämällä lehtimäisellä ilmeellä niin juhlapöydissä, kirkon/juhlapaikan käytävillä ja kukkakimpuissa.

Kurpitsa, salvia ja puuterinen vaaleanpunainen

Tämä värimaailma on Cosmon mukaan täydellinen ulkona järjestettäviin häihin ja se tuo lehvästömäistä tunnelmaa hääseurueen tyyliin juhlapäivänä. Oikeita lehtiä voi lisätä kaiken kruunuksi muun muassa hääkakkuun ja juhlapaikalla esillä oleviin kyltteihin (pöytäjärjestys, hääohjelma yms).

Violetin hurmaat sävyt

Yhdistä prinsessamainen puku ja tiara -hetkesi rikkaisiin, hurmaaviin violetin sävyihin. Vaihtoehtoja löytyy luumunvioletista munakoisoon. Näitä sävyjä voi ottaa osaksi juhlapaikan koristelua, käyttää kukissa ja vaikkapa kutsuissa sekä syötävissä ja juotavissa.

Sinappia ja luonnollista vihreää

Syyshäiden värimaailman voi viedä asteen verran tyylikkäämmälle tasolle käyttämällä sinapinkeltaista. Cosmopolitanin mukaan väri on paras teollisuuspaikkaan ja sitä voi tuoda esiin auringonkukilla, hääseurueen asuissa sekä koristuksissa ja kattauksissa. Väri sopii hyvin yhteen rauhoittavien, luonnollisten vihreiden kanssa.

Elegantti laivastonsininen kohtaa kullan

Jos haluat klassisempaa tyyliä, on hyvä valinta yhdistää ajattomat laivastonsininen ja kulta. Kulta voi kimaltaa muun muassa kutsuissa, plassikorteissa ja menukorteissa laivastonsinisellä pohjalla.

Persikkaista, salviaa ja syvää punaista

Maalaismaisiin, ulkona järjestettyihin syyshäihin sopii hyvin ihastuttava persikka, jota tasapainottaa syvä punaisen sävy, joka on kuin suoraan merlot-viinistä ja luonnolliset vihreät, kuten salvia. Tätä kolmikkoa voi Cosmon mukaan käyttää niin kukkakimpuissa ja juhlapöytien koristekukissa kuin käyttää oikeita persikoita ja salviaa tarjoiltavien koristuksena.

Boysenmarjaa, valkoista ja laivastonsinistä

Jos haluat värimaailman, joka korostaa hääpukuasi, valitse nämä syvät sävyt sen rinnalle. Boysenmarjan ja laivastonsinisen sävyt ovat myös niin monikäyttöiset, että voit pyytää myös morsiusneitojasi käyttämään niitä asuissaan.

Smaragdinvihreä ja hailakka pinkki

Cosmopolitanin mukaan voit juhlistaa syksyn luonnollista kauneutta yhdistämällä smaragdinvihreää ja hailakkaa, viileää pinkkiä. Vihreä voi olla esillä juhlapäivässä monella tapaa ja herkät daaliat tuovat romanttista tunnelmaa kukkakimppuihin.

Merellistä sinistä ja punaisenruskeaa

Jos meri on lähellä sydäntäsi, voi merellinen sininen olla silloin passeli valinta niin plassikortteihin, kutsuihin ynnä muihin paperiisiin hääasioihin. Punaisenruskean/ kastanjanruskean voi sen sijaan säästää kukkakimppuihin, solmioihin ja morsiusneidoille.

Lähde: Cosmopolitan