Stellar-blogissa innostutaan kauniista työvaatteista ja inspiroivista uratarinoista – upeita matkakohteita ja juhlia unohtamatta!

Oli kyse sitten pienistä hemmotteluhetkistä kiireisen työviikon keskellä tai kauan odotetusta lomamatkasta, Nainen.com-sivuston blogit-listaukseen kuuluva Stellar-blogi näyttää mallia siitä, miten elämästä otetaan ilo ja onni irti. Tämä inspiroiva blogi kertoo kävijöillemme elämän parhaista puolista aurinkoisella elämänasenteella ja ripauksella huumoria.

Stellarissa voi ihastella myös elämän estetiikkaa ja kauniita asioita niin vaatteiden, kosmetiikan, sisustamisen tai ruoanlaiton muodossa. Blogista voi löytää inspiraatiota niin arkeen kuin juhlaan. Stellarissa on luettavissa on monia, mielenkiintoisia tarinoita muun muassa business-maailmaan ja ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. Blogin perustajia ja kirjoittajia ovat Tintti (oikealla) ja Betina (vasemmalla) – kaksi nuorta naista, jotka tasapainottelevat uriensa ja elämän kauniiden asioiden välillä. Nyt he jakavat kanssamme oman tarinansa.


 

Mistä blogin Stellar nimi tulee, ja mitä se tarkoittaa?

Stellar tarkoittaa käännettynä “loistavaa” ja “poikkeuksellisen hienoa”. Tämä liittyy vahvasti blogimme ydinajatukseen siitä, että haluamme tuoda esiin blogeista tutun lifestyle-sisällön rinnalle loistavia ja poikkeuksellisen hienoja tarinoita henkilöistä ja brändeistä.

Mitkä ovat bloginne vahvuuksia?

Stellarin vahvuuksina näemme inspiring stories -näkökulman, uudenlaisen business lifestyle -sisällön sekä kahden kirjoittajan monipuolisuutta tuovan lähestymistavan. Olemme myös saaneet paljon positiivista palautetta blogimme ulkoasusta, joka ilahduttaa meitä esteetikkoina erityisen paljon.

Minkälaisia ovat bloginne tyypilliset kävijät?

Stellar on suunnattu tyylistä ja kauneudesta kiinnostuneille, kaikenikäisille naisille. On ollut ihanaa ja todella imartelevaa kuulla kommentteja siitä, että blogimme on ikään kuin blogimaailman Gloria-lehti!

Yksi intohimoistanne on matkustaminen. Mitä matkakohteita suosittelisitte muille (TOP5)?

Tintti: 1. Champagne 2. Chamonix 3. San Sebastian 4. Malediivit 5. Boston.

Betina: 1. Pariisi 2. Tukholma 3. Barcelona 4. Toscana 5. Uusin ihastus: pikkuinen Marstrand Länsi-Ruotsin rannikolla

Olette myös kuninkaallisen maailman faneja. Miten tämä näkyy blogissanne?

Kuninkaallisen maailman seuraaminen on meidän yhteinen “julkinen salainen paheemme”. Emme edes aina kehtaa myöntää kuinka paljon sen kiemuroista tiedämmekään! Se toimii meille tosielämän oopperan ja teatterin kaltaisena hyvänä viihteenä ja tietysti myös erityisesti prinsessojen ja kuningattarien tyylien ihasteluna. Blogissamme nostamme aina silloin tällöin esille kevennyksenä kuninkaallisia kuulumisia, jotka itse asiassa kuuluvat Stellarin seuratuimpaan ja toivoituimpaan sisältöön.

Tintti on digitaalisen media-alan asiantuntija. Onko tästä ollut apua bloggaamiseen?

On toki! Käyttäjäkokemuksen ymmärtäminen, etenkin blogialustaa suunnitellessa ja koodatessa, sekä analytiikan ja eri some-kanavien tunteminen ammatillisessa mielessä on toki auttanut. Toisaalta olemme molemmat oppineet käytännön kautta ihan hurjan paljon asioita hyvin eri tavalla kuin töidemme kautta: siinä missä työprojekteissa meillä on käytössämme eri alojen spesifit asiantuntijat esimerkiksi koodaamiseen tai analytiikkaan, blogin osalta olemme opetelleet ja tehneet kaiken itse. Yhtäkkiä ei olekaan ketään kenelle soittaa koodivirheistä; se onkin ollut hyvin opettavaista ja mielenkiintoista!

Betinalla on hyvin kansainvälinen tausta. Miten tämä heijastuu blogitekemisiin?

Kansainvälinen taustani heijastuu varmasti blogissamme ensisijaisesti erilaisten kulttuurien muokkaaman persoonani kautta. Siihen liittyy vahvasti niin brasilialainen värikäs estetiikka, ihmisten välinen välittömyys ja ennakkoluulottomuus kuin pohjois-Amerikasta opittu sosiaalisen käyttäytymisen mutkattomuus. Kansainvälinen taustani ja ystäväpiirini näkyy hauskasti myös blogimme analytiikassa: läheiseni ympäri maailmaa ovat innokkaita Stellarin lukijoita ja toivovat kovasti koko postaustekstin kääntämistä englanniksi lyhyen tiivistelmän sijaan!

Blogissanne nähdään Tintin äitiyden myötä vauva- ja lapsijuttuja. Mitä äitiys merkitsee Tintille?

Äitiyden merkitystä on vaikea edes yrittää kuvailla, niin suuren roolin kuvaamisen on vaikea löytää oikeita sanoja. Se, mitä äitiys on konkreettisesti tuonut elämään, on jokapäiväisiä pieniä onnenhetkiä ja iloja. Lasten myötä päivät täyttyvät pienen pienistä onnen hetkistä, jotka saavat sydämen heittämään volttia. Siihen riittää joskus, että lapsi katsoo suoraan silmiin tai ottaa tiukasti kädestä kiinni. Äitiys on ollut ehkä se haaveistani suurin ja kahden lapsen saaminen unelmieni täyttymys.

Kauneus on vahvasti läsnä blogissanne. Mitä Betinan ura kosmetiikka-alalla tuo blogimaailmaan?

Urani kosmetiikka-alla näkyy varmasti hyvin kokonaisvaltaisesti ja monella tapaa niin minussa kuin blogissamme. Osaltaan myös siksi, että monet työhöni liittyvät aiheet ovat myös henkilökohtaisia intressejäni. Työni puolesta seuraan esimerkiksi tiiviisti kosmetiikka-alan rinnalla esimerkiksi muodin, hyvinvoinnin ja värien trendejä. Näin ollen työ- ja vapaa-ajan kiinnostuksenkohteeni nivoutuvat hyvin tiiviisti yhteen ja siksi työn vaikutusta blogiin on vaikea erotella. Stellarissa nämä teemat ovat näkyneet niin syksyn suosikkiväritrendeinä kuin henkilötarinoina liikunnasta, ravinnosta kuin ajanhallinnasta. On ollut myös hauska huomata, että lukijamme kysyvät usein päivän asu -kuvissa käyttämiäni meikkituotteita.

Sisustaminen ja kauniit kodit kiinnostavat teitä. Mistä tämä kumpuaa?

Koti on meille molemmille hyvin tärkeä paikka ja siksi sisustaminen on myös lähellä sydäntämme. Sillä on varmasti ollut vaikutusta, että olemme molemmat kasvaneet kodeissa, joiden sisustukseen ja tunnelmaan äitimme ovat panostaneet paljon. Heidän sisustusinnostuksensa on siis varmasti periytynyt meille geeneissä.

Missä asioissa haluaisitte vielä kehittyä bloggaajina?

Kaikessa! Blogimaailmassa olemme vielä täysin untuvikkoja ja kehitettävää löytyy varmasti lähes joka asiasta. Meillä suurimmat tavoitteet blogin suhteen liittyvät ennen kaikkea mielenkiintoisten ihmisten ja tarinoiden löytämiseen sekä niiden jakamiseen Stellarissa.

Mikä on ollut suurin saavutuksenne bloggaajina?

Varmasti suurimpana saavutuksenamme pidämme molemmat sitä, että uskalsimme hypätä tuntemattomaan ja lanseerata Stellarin! Blogin perustamisen jälkeen hienoimpia hetkiä ovat olleet siihen liittyvät pienet onnen hetket: ilahduttavat ja kannustavat palautteet niin blogin kommenttikentässä kuin tuttavapiiristeistämme henkilökohtaisesti saadut, inspiroivat haastatteluhetket ja haasteltavilta saamamme positiivinen palaute tarinoista sekä tietenkin konkreettisimpana jatkuvasti kasvava lukijamäärämme.

Mikä on suurin kiitos, mitä bloggaaja voi saada?

Ihanat kommentit lukijoilta – ehdottomasti! On myös ollut mahtava kuulla miten muun muassa julkaisemiamme reseptejä on kokeiltu ja matkavinkkejä hyödynnetty lomilla.

 


Jos olet kiinnostunut elämän pienistä ja suurista asioista – muodista, kauneudesta ja ruoasta tai vaikkapa matkustelusta, vauvajutuista ja kuninkaallisesta maailmasta – Stellar-blogi tarjoilee tätä kaikkea päiviesi iloksi. Stellarin inspiroivia seikkailuita ja tarinaa voit seurata Nainen.com-sivuston blogit-osion kautta, suoraan Stellarin omilla sivuilla sekä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa.