Suoratoistopalvelut vahvistavat parisuhdetta – ohjelmien katsominen yhdessä lähentää pareja

Suoratoistopalvelut ovat tulleet jäädäkseen ja niillä voi olla yllättävä vaikutus parisuhteeseen.

Sarjojen ja elokuvien katsominen nettipalvelun kautta voi olla avain onnelliseen parisuhteeseen. Suoratoistopalvelu Netflixin teettämän kyselyn mukaan yli puolet ihmisistä (58%) lähentyy kumppaniinsa Netflixin elokuva- ja sarjatarjonnan äärellä.

Moni pariskunta suosii myös koti-iltaa Netflixin parissa ulos lähtemisen sijaan. 72 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi mieluummin katsovansa kumppanin kanssa Netflixistä jotain kuin viettävän rennon treffi-illan kodin ulkopuolella.

Suoratoistopalveluilla on merkittävä rooli myös parisuhteen alkutaipaleella. 27 prosenttia vastaajista kertoikin yhteisten mieltymysten sarjojen suhteen olevan tärkeää ja 25 prosenttia sanoi mieltävänsä toisen henkilön viehättävämmäksi hänen katsomien sarjojen perusteella.

Netflix selvitti myös, että 51 prosenttia pareista ajattelee Netflix-salasanan jakamisen tarkoittavan sitä, että kyse on vakavasta parisuhteesta. 17 prosenttia vastaajista ei kerrokaan omaa salasanaansa kumppanille kuin vasta kihlautumisen jälkeen.

Jos sinulla ja kumppanillasi ei vielä ole suunnitelmia ystävänpäivän varalle, voi kyselyn tulosten valossa Netflixin katsominen yhdessä olla hyvä vaihtoehto.

Lähde: Good Housekeeping


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.