Se nyt on selvää meille naisillekin, että monet juovat saunassa olutta. Mutta tämä Australiassa asuva nainen yllättyi suuresti siitä, missä hänen poikaystävänsä juo olutta.

Tästä jo viraalihitiksi nousseesta videosta kertoi tänään News.com.au. Sivustolla esitellään video, jonka on kuvannut hollantilainen nainen, joka asuu tällä hetkellä Sydneyssä, Australiassa. Siellä on taatusti paljon sellaisia asioita, jotka ovat hänelle täysin uutta, joista yhtä yllättävää asiaa hän tässä videossa juuri esitteleekin. Se liittyy hänen australialaiseen poikaystäväänsä ja erityisesti siihen, mitä erikoista hän näki vieraillessaan tämän kylpyhuoneessa ensimmäisen kerran.

Suomessa ei tietysti olisi mitenkään yllättävää, että sinne kylppäriin on jäänyt tyhjä olutpullo tai -tölkki. Mutta Australiassa kun ei ole saunoja, niin sieltä kylppäristä voi silti löytyä tyhjiä olutpulloja. Sellaisen tämä nainen sieltä löysikin, ja yllättyi siitä, että miksi se siellä oli. Hänen poikaystävänsä nimittäin kertoi sen olevan ei suihkuolut. Kylpyolutkin olisi ehkä ollut vähemmän erikoinen vastaus, mutta Australiassa todellakin juodaan olutta myös suihkussa.

Jo muutama vuosi sitten uutisoitiin ruotsalaisen panimon tuottamasta suihkuoluesta, joten ei tämä kaikille taida sittenkään olla mikään uusi asia?

Katso video tästä alta tai täältä!

@eefexplores

I found something in my boyfriends bathroom 😂😅 #aussiesdoingthings #heapsgood #tiktokaustralia

♬ All For Us – Labrinth

Lähde: News.com.au