Ruotsalainen panimo ja mainostoimisto kehittivät suihkussa käymisen yhteydessä nautittavaksi tarkoitetun oluen.

Saunaolut on jokaiselle suomalaiselle tuttu, olipa sitä itse juonut tai ei, mutta kuinka tuttu on suihkuolut? Länsinaapurissa on nimittäin vasta kehitetty olut juuri suihkuhetkiä varten.

Delishin mukaan ruotsalainen panimo PangPang yhdisti voimansa mainostoimisto Snaskin kanssa ja valmisti oluen, joka on tarkoitus juoda suihkussa käydessä yhteensä kolmella kulauksella samalla, kun valmistautuu iltamenoihin.

Oluen nimi on simppeli ja kuvaava: Shower Beer. Se on pieni, mutta vahva pale ale – 18 cl ja 10 % – ja pullot näyttävät tältä:

Delishin mukaan jos mielit maistella tätä suihkuolutta, joudut odottamaan. PangPangin ensimmäinen erä myytiin loppuun ja toisen parissa työskennellään parhaillaan.

”Olemme saaneet uskomattoman määrän kiinnostusta ympäri maailman, joten parhaillaan etsimme jakelijoita Skandinavian ulkopuolelta, jotta koko maapallo pääsisi nauttimaan tästä oluesta”, Snaskilta on kerrottu.

Seuraavan kerran Ruotsissa käydessä kannattaa kuitenkin pitää silmät auki, jos suihkuolutta sattuisi löytämään. Lisätietoja oluesta löydät esimerkiksi Snaskin sivuilta.

Miltä sinusta ajatus pienestä, suihkun aikana nautittavaksi tarkoitetusta oluesta kuulostaa? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Delish