Jos päiväsi kaipaa annoksen suloisuutta, sitä on tarjolla tämän lyhyen videon muodossa.

Jos yksi koiranpentu voi tuoda olemassaolollaan paljon iloa, tuo monta koiranpentua yhdessä sitä huomattavan paljon enemmän. Siitä hyvä esimerkki on Green Valley Australian Shepherdsin julkaisema lyhyt video, jolla 18 koiranpentua herää päiväunilta.

Jeff ja Emily Mabey kasvattavat Green Valley Australian Shepherds -kennelnimen alla 1-2 pentuetta australianpaimenkoiria vuosittain maatilallaan. Videolla nähtävät söpöläiset syntyivät tammikuun lopulla 2016 kahdelle emolle, Pinkille ja Allielle.

Green Valley Australian Shepherdsin sosiaalisen median kanavissa julkaistulla videolla pikkuiset pennut nukkuvat yhdessä kasassa ulkosalla. Omistajan lähestyessä heitä, heräävät pennut yhtä aikaa ja ryntäväät omistajan luokse.

”Iltapäivän päiväuniaika näille 18 hellyyttävälle koiranpennulle”, videon yhteydessä kerrotaan.

Katso video alta:

”Ennen kuin kukaan sanoo mitään tylyä… Nämä pennut asuvat kodissamme! Ne saavat olla pihalla 2-3 tuntia leikkimässä. Ne eivät ole ulkona koko ajan”, omistajat ovat kirjoittaneet videon alla koirien oloista mahdollisesti huolestuneille tiedoksi.

Kennelin Instagram-sivulla on julkaistu myös muita videoita. Esimerkiksi alla olevalla videolla pennut juoksevat kameraa kohden hidastettuna – ja näyttävät edelleen kerrassaan hellyyttäviltä!

Lisää kuvia ja videoita suloisista pennuista löydät Green Valley Australian Shepherdsin kotisivuilta, Instagram-sivulta sekä Facebookista.

Lähde: Country Living