Silitysrautaa voi käyttää monella tavalla hyödykseen kodissa.

Silitysraudasta voi olla kodissa paljon enemmän iloa kuin tiesitkään. Sen avulla voit tietysti tehdä tekstiileistä ihanan sileitä, mutta sen avulla voit myös esimerkiksi paikata puulattiaa, valmistaa ruokaa ja jopa irrottaa jähmettynyttä kynttilävahaa.

YouTube-kanava HouseholdHacker esittelee noin kolme minuuttia kestävällä koostevideolla seitsemän erilaista, neroksta käyttötarkoitusta silitysraudalle, jotka tekevät siitä monipuolisen apuvälineen jokaiseen kotiin.

HouseholdHackerin mukaan voit esimerkiksi laminoida paperidokumentteja ostamalla laminointitaskuja ja laittamalla paperin sen väliin, minkä jälkeen peittää tasku papereineen pyyhkeellä, laittaa silitysrauta korkealle lämpöasteelle ja painella rautaa pyyhkeen päällä ja toistaa sama toiselle puolen ja se on valmis.

Toinen esimerkki kätevästä silitysrautaniksistä on sen hyödyntäminen matossa olevan painauman silottamiseen. Peitä painauma kostella pyyhkeellä, laita silitysraudan höyryasetus päälle, paina rauta vasten painaumaa ja liikuta sitä nopeasti edestakaisin painaen samalla höyrynappulaa – pian painauma on kadonnut.

Katso lisää monipuolisia käyttövinkkejä otsikon yllä olevalta videolta!

Kommentit

Kommenttia