Selvitys: Ystävänpäivä on yksi parhaimpia päiviä käyttää deittisovelluksia

Ystävänpäivä on maailmalla rakastavaisten juhlapäivä ja sellaiseksi se on alkanut Suomessakin yhä enemmän muuttua, minkä takia se saattaa tuntua kumppania ja rakkautta etsivästä sinkusta hieman kurjalta ajalta.

Rakkaus voi kuitenkin löytyä juuri ystävänpäivän aikaan deittisovellusten avulla. Bustlen mukaan suurimpien deittisovellusten keräämästä datasta on selvinnyt, että ystävänpäivän aikaan voi deittisovelluksissa onnistaa tavallista paremmin.

Bustle kertoo, että vuoden romanttisin aika on itse asiassa mainio hetki aloittaa keskustelu oman ihastuksensa kanssa. Hinge-sovellus antoi Bustle UK:lle tiedotteen, jonka mukaan treffejä sovitaan 35 prosenttia enemmän ystävänpäivänä kuin verrattavina päivinä.

Bustlen mukaan lisäksi Facebook Messenger paljasti, käyttäjät osallistuvat keskusteluihin 20 prosenttia enemmän ystävänpäivänä verrattuna tavalliseen helmikuiseen päivään. Dating.com sen sijaan sai selville, että viime vuonna nettideittailun aktiivisuus lisääntyi globaalisti yli 18 prosentilla 1.-14. helmikuuta.

Tinderin puolella aktiivisuus nousee huippuunsa tammikuun 1. päivän ja helmikuun 13. päivän välillä. Bustlen mukaan viime vuonna matchien kokonaismäärä maailmanlaajuisesti tuona ajankohtana lisääntyi 40 miljoonalla, keskimäärin.

Ystävänpäivän alla huomio kiinnittyy myös siihen, miltä oma profiili deittisovelluksessa vaikuttaa. Bustlen mukaan 36 prosenttia käyttäjistä totesi, että he käyttävät aikaa kuviensa päivittämiseen ja 37 prosenttia sanoi vastaavansa enemmän viesteihin, kun taas 29 prosenttia kertoi, että todennäköisemmin aloittaa uusia keskusteluita ystävänpäivän alla.

Lähde: Bustle


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.