Seksiasiantuntija neuvoo: Näin teet seksistä nautinnollista, jos kumppanisi penis on liian iso

Asiantuntija antoi vinkkejä, miten toimia tilanteessa, kun miehen penis tuntuu liian isolta.

Monet miehet murehtivat siitä, että onko heidän penis liian pieni. Seksiasiantuntija Emily Morsen mukaan naiset kuitenkin yleensä kyselevät neuvoja, miten nauttia seksistä keskimääräistä suuremman peniksen omaavan miehen kanssa.

Morse pitää Ask Emily -palstaa Glamourissa ja 22-vuotias Penelope kysyi neuvoja, miten toimia, kun miehen penis on liian iso ja seksi hänen kanssaan on kivuliasta. Morsen mukaan on olemassa tapoja saada seksistä nautinnollista kivuliaan sijaan minkä tahansa kokoisen peniksen kanssa – lue alta Morsen neuvot.

Kommunikoi

Morse muistutti, ettei mies halua satuttaa, vaan hän haluaa naisenkin tuntevan olonsa hyväksi seksin aikana. Miehelle kannattaakin kertoa, että seksi on kivuliasta, koska mies on niin kookas. Morsen mukaan tällä tavoin voi yhdessä kumppanin kanssa saada seksin tuntumaan paremmalta kummallekin.

Valmistaudu esileikillä

Jos esileikki on jo osa seksin harrastamista, neuvoi Morse tuplaamaan sen määrän. Mitä enemmän aikaa käytetään naiseen ja naisen mielihyvään, sitä kiihottuneempi hän on ja sitä valmiimpi hänen vartalo on ottamaan vastaan isokokoisen peniksen. Vaikka kuivuus ei olisi ongelma, ei liukuvoiteen käytöstä ole haittaa mukavuuden lisäämiseksi.

Huomio asentoihin

Morsen mukaan asennot, joissa työntyminen sisään on kevyttä. Tämä estää miestä osumasta kohdunkaulaan, mikä voi olla syy kipuun. Morse neuvoi, että mitä lähempänä naiset jalat ovat toisiaan, sitä epätodennäköisemmin mies pääsee työntymään syvälle ja suositteli Coital Alignment Techiniqueta, jos pari suosii lähetyssaarnaaja-asentoa. Nainen päällä -asento on myös mainio asento, koska siinä ohjat ovat naisella sen suhteen, miten mies tulee sisään, miten itse liikkuu ja millä nopeudella.

”Seksin on tarkoitus olla hauskaa ja nautinnollista kaikille osallisille, joten sinun ei koskaan pitäisi vain valmistautua ”kestämään” sitä. Puhu, vietä enemmän aikaa esileikin parissa ja kiinnitä huomiota asentoihin”, Morse totesi.

Lähde: Glamour


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.