Näiden merkkien avulla pystyt päättelemään jo etukäteen, mitä voit odottaa hänen otteistaan makuuhuoneessa.

Olet varmaankin kuullut seuraavan sanonnan seksiin liittyen: Seksi on kuin pizzaa, sillä vaikka se olisi huonoa, on se silti hyvää.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä kaikissa tilanteissa paikkaansa, sillä meillä kaikilla on varmasti seksikokemuksia, jotka olisimme mielellämme jättäneet väliin.

Ikävä kyllä etukäteen on usein hyvin vaikeaa päätellä, onko mies oikeasti hyvä sängyssä, vai lukeutuuko hän niihin kertoihin, jotka olisimme mieluummin jättäneet väliin.

Seksiasiantuntija Annabelle Knight kuitenkin kertoo, että on olemassa useita merkkejä, joiden perusteella pystyt päättelemään, onko mies hyvä vai huono makuukamarin puolella.

Seuraavat merkit paljastavat sinulle, että mies on todennäköisesti huono sängyssä.

 1. Pikasyöjä
  Jos hän on ravintolatreffeillänne aina ensimmäisenä valmis ja pyytää jo laskua, kun sinulla on vielä ruokailu kesken, on hän todennäköisesti huono sängyssä. Knight kertookin, että miehet, jotka kiirehtivät elämän nautinnollisten asioiden (kuten ruokailun) läpi pikavauhdilla, kiirehtivät todennäköisesti myös sängyssä esileikin ja koko session läpi pikavauhtia ennen kuin sinä ehdit edes päästä kunnolla mukaan.

 2. Nopea liikkeissään
  Jos mies ei ymmärrä lainkaan käsitettä että ”edetään hitaasti”, on se merkki hänen emotionaalisesta epäkypsyydestään ja kokemuksen puutteestaan. Se heijastuu kaikkeen myös makuuhuoneen puolella, eivätkä hänen taitonsa sängyssä luultavasti vakuuta sinua.

 3. Kehuskelija
  Jos mies kertoo jatkuvasti siitä, kuinka monen naisen kanssa hän on harrastanut seksiä, ja kehuskelee omilla rakastajan taidoillaan, ei hän luultavasti ole todellisuudessa kummoinenkaan sängyssä. Tällainen käytös on yleensä merkki epävarmuudesta ja huonosta itseluottamuksesta, mikä kyllä heijastuu hänen otteisiinsa makuuhuoneessa.

 4. Alkoholi maistuu
  On tietysti ihan ok, että treffeillä juo pari lasillista viiniä tai pari drinkkiä, mutta jos mies tuntuu kiskovan alkoholia kaksin käsin, vaikuttaa se hänen suoritukseensa sängyssä. Liika alkoholin kulutus nimittäin vaikuttaa negatiivisesti erektioon, libidoon ja suoritukseen kokonaisuudessaan. Lisäksi miehen on usein vaikea tulla, jos on juonut liikaa, ja sessio saattaakin venähtää niin pitkäksi, että olet totaalisessa krampissa, kun sessio lopulta päättyy.

 5. Rutiinien orja
  Jos mies on haluton kokeilemaan koskaan uusia asioita ja tekee rutiininomaisesti kaiken aina samalla tavalla, on hän luultavasti todella tylsä makuuhuoneessa. Mitään kovin jännittävää ei hänen otteiltaan kannata odottaa. Yksi hyvä merkki on se, että hän syö ja juo ravintolassa ja baarissa aina samat ruoat ja juomat.

 6. Sohvaperuna
  Jos tarvitset sorkkarautaa kangetaksesi miehen irti sohvasta, ei hänestä luultavimmin ole oikein mihinkään makuuhuoneen puolella. Saatat saada pikaisen session silloin tällöin, mutta on turhaa odottaa kunnon ohjelmanumeroa häneltä sängyssä, koska hän ei saa itsestään muutenkaan mitään irti.

  Pidä miestä silmällä ollessanne treffeillä, ja tarkkaile edellä mainittuja merkkejä.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: The Sun / Kuva: We-Vibe Toys, Unsplash