Neljän parhaan joukkoon päässyt Aalto näytti monipuolisuuttaan kahdella erilaisella esityksellä.

Saara Aalto pääsi jälleen jatkoon Britannian X Factorissa, kun yleisö äänesti hänet neljän parhaan joukoon. Jos ensimmäisissä tuloslähetyksissä Aalto joutui odottamaan välillä lähetyksen loppuvaiheille jatkopaikkansa kohtaloa, oli sunnuntai-iltana tilanne toinen: juontaja Dermot O’Leary sanoi Aallon nimen ensimmäisenä jatkoon päässeitä paljastaessaan.

Jatkopaikan toivat tällä kertaa Aallon upea tulkinta Abban The Winner Takes It All -kappaleesta sekä näyttävä ja viihdyttävä yhdistelmä Shirley Basseyn Diamonds Are Forever ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friend -kappaleista. Lauantaina Britanniassa esitetyssä livelähetyksessä kaikki kilpailijat lauloivat kaksi kappaletta ja Aalto toi monipuolisuuteensa esiin omilla esityksillään.

Aallon esitykset saivat paljon kehuja niin tuomareilta kuin sosiaalisessa mediassakin. Timanttisen yhdistelmän jälkeen Aaltoa kisassa opastava Sharon Osbourne hehkutti suomalaislaulajaa moniosaajaksi, kun taas Nicole Scherzinger sanoi Abba-version jälkeen Aallon näyttäneen olevansa kilpailun potentiaalinen voittaja.

Aallon lisäksi kilpailussa semifinaaliin jatkavat suoraan yleisöäänillä Matt Terry ja Emily Middlemas. Honey G ja kilpailun ainoa ryhmä 5 After Midnight saivat vähiten ääniä ja joutuivat laulamaan kaksintaistelussa jatkopaikasta, ja lopulta tuomarit päättivät lähettää mielipiteitä runsaasti jakaneen Honey G:n kotiin.

Tuloslähetyksen jälkeen Aalto julkaisi jälleen kiitosvideon some-kanavissaan ja oli selvästi innoissaan semifinaalin pääsystä.

”Kiitos äänistänne! Olin niin yllättynyt, kun kuulin nimeni ensimmäisenä. Tämä on matka, tämä on hullu, hullu matka ja olen niin kiitollinen, kun olette kaikki takanani”, iloinen Aalto kiitteli tukijoukkojaan.

Voit katsoa Aallon timanttisen yhdistelmäesityksen artikkelin yltä ja alta voit katsoa upean tulkinnan Abba-hitistä. Aiemmat artikkelimme Aallon esityksistä löydät täältä.