Suomalaislaulajan kilpailuesitys on jälleen myös selvästi katsotuin tuoreimman livelähetyksen esityksistä.

Saara Aallon nimi sanottiin ensimmäisenä, kun sunnuntai-iltana brittien X Factorin tuloslähetyksessä paljastettiin yleisöäänestyksen tulokset ja kerrottiin, ketkä jatkavat kilpailussa seuraavaan livelähetykseen. Kilpailussa on mukana Aallon lisäksi enää viisi esiintyjää.

Lauantain livelähetyksen teemana oli tällä kertaa disco ja Aalto hurmasikin versiollaan Barbra Streisandin ja Donna Summerin vuonna 1979 julkaistusta No More Tears (Enough Is Enough) -kappaleesta. Kilpailun tuomarit kehuivat vuolaasti Aallon esitystä.

”Tämä oli niin lähellä täydellisyyttä kuin voi päästä. Tämä kappalle oli kuin tehty sinua varten”, tuomari Simon Cowell kommentoi Aallon viihdyttävää esitystä.

”Olet discokuningatar”, Aallon kilpailuryhmän mentorina toimiva Sharon Osbourne hehkutti.

Myös sosiaalinen media täyttyi Aallon esityksen jälkeen ylistyssanoista ja YouTubessa kilpailun jälkeen julkaistu video Aallon esityksestä on noussut nopeasti todella suosituksi.

Aallon kilpailuesitys on tätä kirjoittaessa kerännyt parissa päivässä jo yli 1,1 miljoonaa katselua. Muiden kilpailijoiden esitysvideot jäävät katsojamäärissä kauas taakse: Aallon jälkeen eniten katseluita on kerännyt 5 After Midnightin esitys, jolla on vajaat 200 000 katselukertaa.

Kilpailusta putosi tällä kertaa Sam Lavery, joka joutui kahden vähiten ääniä saaneen joukkoon Ryan Lawrien kanssa. Koska tuomarit eivät päässeet yksimielisyyteen siitä, kenen pitäisi lähteä kotiin, ratkesi Laveryn kohtalo lopulta yleisöäänillä.

Seuraavassa livelähetyksessä teemana on elokuvat ja Aallon lisäksi kilpailulavalle nousevat juuri mainittu Ryan Lawrie, 5 After Midnight, Matt Terry, Emily Middlemas ja Honey G.

Voit katsoa Aallon tuoreimman kilpailuesityksen jutun yltä. Aiemmat artikkelimme Aallon esityksistä löydät täältä.