Ruotsinlaivalla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, kun suomalaiset lähtevät merille juopottelemaan.

Innokkaimmat jaksavat jatkaa reissuaan Tukholman keskustaan asti shoppailemaan ja ruokailemaan, mutta valtaosalla matka tyyssää jo matkakohteessa terminaalialueelle, kun edellisiltana meno on ollut turhan vauhdikasta. Osa myös hukkaa tavaransa, ja toiset löytävät itsensä aivan muulta kuin mistä piti.

Laivalla ovat vakionäky myös innokkaat miehet, joka muutaman rohkaisuryypyn saattelemana lähestyvät daameja laivan baarissa ja käytävillä. Kokemuksia laivalla matkustamisesta on lukuisia, ja kullakin meistä on varmasti omat tarinansa jaettavanaan – onhan tuo laivamatkailu lähinaapurivaltioomme kuitenkin melkein kuin kansallinen pyhiinvaellusmatka.

Nainen.com listasi hirvittäviä ruotsinlaivalla koettuja asioita. Lue kaameat elämykset alta. Pystytkö sinä samaistumaan näihin?

1. Jonottaminen

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin seistä jonossa – onpa kyse sitten laivaan menosta, laivasta poistumisesta tai tax freen jonoista. Hiki valuu otsallasi ja selkäpiitäsi pitkin, kun odotat painavien lastien kanssa omaa vuoroasi.

2. Yleiset wc:t

Naistenhuoneessa asioidessa saa pelätä, että koskettaa jotakin, mihin ei haluaisi osuvan. Istuinrenkaan tarkistus ja/tai puhdistus on vakio-operaatio.

3. Buffet

Buffetin kustannus, ihmistunku, kaaottisuus ja mauttomat viinit hirvittävät joka kerta laivalla ollessa. Näistä huolimatta buffettiin on aina pakko päästä.

4. Tanssilattia

Tahmaiset pinnat, tanssiliikkeitään harjoittavat huojuvat hahmot ja surkeat iskuyritykset – siinä vasta yhdistelmä! ”Hei, sun vanhemmat on varmaan simpukoita, kun sä oot tollainen helmi!”

5. Karaoke

Epävireiset kultakurkut ovat kieltämättä hupia kerrakseen, mutta saavat sinut myös tuntemaan suurta myötähäpeää.

6. Hytin sänky

Maatessasi sängylläsi mietit kuinka vauhdikkaita tarinoita lakanoillasi olisi kerrottavinaan, jos ne vain osaisivat puhua. Toivot, ettet löydä tahroja tai epämääräisiä länttejä lakanoistasi.

7. Kokolattiamatto

Pöly ja lika ovat varmastikin vuosien saatossa pinttyneet kokolattiamattoihin. Tämä voi johtaa siihen, että heräät hytistäsi nuhaisena ja nukkoisena aamulla.

8. Krapula

Etkö pääse ylös sängystä? Tuliko edellisiltana kumottua useampikin tuoppi tai drinkki? Ruotsinlaivan krapula voi olla niin kaamea, että sitä toivoo jättäneensä koko reissun tekemättä.

Puuttuko listasta jokin hirvittävä elämys? Jaa se kanssamme!