Roope Salminen Putousta kritisoineille: emme lopeta ohjelmaa!

Putouksen suosio jatkuu kritiikistä huolimatta.

Viime viikolla kotimaista sketsiohjelma Putousta seurasi valtava joukko. Instagram-sivullaan juontaja, näyttelijä Roope Salminen ilmoitti tarkan katsojamäärän.

-Tavoitimme 1,16 miljoonaa suomalaista pelkästään lähetyksen aikana – se oli enemmän kuin mikään muu tv-lähetys missään kategoriassa tai millään kanavalla.

On silkka mahdottomuus miellyttää koko kansaa. Putouksen niskaan on satanut kovaakin kritiikkiä.

Roope viittasi Iltalehden tekemään juttuun, jossa julkaistiin lehden verkkosivuille tulleita negatiivisia palautteita. Yksi näistä kriitikoista oli mummo 52, joka kommentoi: ”Lopettakaa koko tyhmä ohjelma”.

-Joka tapauksessa, emme kuitenkaan lopeta ohjelmaa vaan olemme tänäänkin ruudussa ja teemme yhtä isolla sydämellä kuin aina aiemminkin ja annamme itsestämme kaiken, oli katsojia sitten viistoista tai yli miljoona. Me rakastetaan teitä ja tätä ohjelmaa ja en malta oottaa että pääsette näkemään mitä me ollaan teille tällä viikolla rakennettu, Roope vakuuttaa.

Muutamat soraäänet ei Putouksen voittokulkua estä. Uskollinen fanilauma jaksaa kannustaa.

”Joo te ootte kyl niin ansainnu miljoona katsojaa, koska ootte huippujengi ja huumori on hyvää. Yhen kerran ku katoin putousta tipuin sohvalta ja karkit tippuu mukana.”

”Mahtavaa, onnex olkoon. Ihanaa, että te viihdytätte mua sekä niin monia monia muita tänään illalla. Katsojat siis myös minä rakastamme teitä. Teette upeeta työtä. Kiitos jokaiselle teille. Pidetään illalla hauskaa, koska hei ei itketä lauantaina, tsemppiä murut.”

”No onhan Putous nyt viikonlopun kohokohta mitä tulee telkkutarjontaan! Lapset odottavat sitä innolla jo torstaina ja perjantaina haetaan putousherkut(karkkipäivä) ja sitten nauretaan yhdessä soffalla. Parasta.”

Putous lauantaisin MTV3:lla kello 19.30. Ohjelmalla on käynnissä 11. tuotantokausi.

Onko Putous makuusi? Jaa mielipiteesi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.