Kun meikki on tehty, on asu käytännössä valmis.

Jos aiot viettää halloweenia, mutta et ole keksinyt miten pukeutuisit tai et ole ehtinyt hankkia asua, ei hätää! Halloween-asun voi toteuttaa myös pelkän meikin avulla, jolloin et joudu ostamaan kokonaista asua – etkä välttämättä edes asusteita.

Jotta asuideaa ei tarvitsisi keksiä tyhjästä, ja saati toteuttaa sitä ilman mallia, on HuffPost koostanut 12 meikkitutoriaalivideota, joista voit inspiroitua oman halloween-asusi luomiseksi. Valitse alta suosikkisi, tee meikki, yhdistä siihen haluamasi vaatteet ja olet valmis halloween-juhliin!

Merenneito

YouTubettaja RhiannonClaire on käyttänyt verkkokäsineitä, joiden avulla hän on tehnyt kasvoilleen suomut kauniissa helmiäissävyissä. Tämän tutoriaalin löydät ylempää, otsikon alta!

Verinen haava

CRC Makeupin videolla esitellään simppeli haava, josta vuotaa verta. Esimerkiksi monista pilailukaupoista löytyy tarpeet tällaisen tyylin toteuttamiseen.

Ommeltu suu

Vaikeneminen on kultaa ja tämän idean kanssa voit mykkäkouluilla halutessasi koko illan. Näyttävän meikin on tehnyt Shaanxo, joka käyttää meikkituotteita, joita sinulta todennäköisesti jo löytyy valmiiksi.

Suloinen peura

Jos contour-tekniikka on hallussa, syntyy tämä The Makeup Charin esittelemä asuidea helposti. Jos tekniikka ei ole hallussa, on se peurameikki silti helppo toteuttaa videon avulla.

Arpi kasvoissa

Tämä on todennäköisesti kaikista helpoin toteuttaa näistä tämän artikkelin ideoista. Arpia pystyy tekemään muun muassa nestemäisen lateksin avulla. Tämä helppo arpi on BeautifulYouTV:n käsialaa.

Palaneet kasvot

CoverGirlin ensimmäinen mieskeulakuva James Charles on tämän tutoriaalin takana. Tämän meikin luomiseksi on käytetty muun muassa nestemäistä lateksia ja vanupalloja.

Kallomeikki

Pääkallot kuuluvat halloweeniin kuin punainen nenä Petteri Punakuonolle. Chrisspy on toteuttanut yllä nähtävän kallomeikin.

Helppo Pennywise-meikki

Merenneitomeikin tehnyt RhiannonClaire on esitellyt YouTube-kanavallaan myös toisen halloween-idean, joka on ollut jo useampana vuonna suosittu hahmo: It-elokuvan Pennywise.

Rikkinäinen nukke

Myös Shaanxon YouTube-kanavalta on löytynyt toinenkin idea halloweenia varten. Rikkinäinen nukke -meikki on samalla suloinen, mutta kammottava. Tässä meikissä pääosassa on meikkipohja, johon tehdään mustia viivoja ja koloja rajauskynän ja mustan sekä valkoisen luomivärin avulla.

Vatsastapuhujan käsinukke

Jos rikkinäinen nukke ei ole riittävän pelottava sinun mieleesi, voi tämä nukke olla parempi vaihtoehto. KARMAN:in tutoriaalilla nähtävät suuret silmät ovat pelottavat ja yllättävän helppo toteuttaa.

Kissa

Sccastaneda on tehnyt erittäin simppelin tutoriaalin suosittua halloween-asua varten.

Kuin itkisit verta

Tämä verinen meikki on myös ilahduttavan helppo toteuttaa. Eyedolize Makeupin tutoriaalin avulla olet mukana halloween-hengessä ilman, että joudut juuri panostamaan asukokonaisuuteen.

Lähde: HuffPost