Naisilla ja miehillä on erilaisia käsityksiä siitä, mikä lasketaan pettämiseksi.

Jos varattuna suutelet toista ihmistä kuin kumppaniasi, onko se pettämistä? Uuden kyselytutkimuksen mukaan suurin osa naisista (73%) mieltää sen pettämiseksi, mutta puolet nuorista miehistä on sitä mieltä, ettei se ole pettämistä, kertoo The Independent.

Suhtautuminen on samanlainen myös nettiseksin suhteen: puolet nuorista miehistä ei miellä sitä pettämiseksi, kun taas 75 prosenttia naisista mieltää. Deittailuvalmentaja James Preecen mukaan kyselytutkimuksen tulokset saattavat olla linjassa sen kanssa, miten erilaisin tavoin naiset ja miehet yleensä lähestyvät intiimiyttä.

”Ei tätä voi kiertää kuitenkaan”, Preece totesi The Independentille.

Hän selitti, että huolimatta sukupuolestasi, jos suutelet toista ihmistä etkä ajattele silloin pettäväsi kumppaniasi, osoittaa se perusteellista kunnioituksen puutetta sekä kumppania että parisuhdetta kohtaan.

”Jos et välitä toimistasi tarpeeksi tai siitä, miten kumppanisi reagoi, olet silloin suhteessa väärän ihmisen kanssa”, Preece sanoi.

Kyselytutkimuksen teetti BBC Radio 5 Live ja siihen osallistui 2 066 aikuista brittiä. The Independentin mukaan kuten voi odottaa, totesi 91 prosenttia osallistujista, että seksin harrastaminen muun kuin oman kumppanin kanssa on pettämistä, mutta esimerkiksi deittisovelluksen käyttämisen laski pettämiseksi vain 40 prosenttia osallistujista.

Mikä sinun mielestäsi lasketaan pettämiseksi vai onko sitä vain seksin harrastaminen muun kuin oman kumppanin kanssa? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: The Independent