Puolella naisista on yllättävä yhteinen ja salattu fantasia

Moni mies taas ei ajattele samaa asiaa ollenkaan.

Jokaisella on omat fantasiansa, mutta noin puolella naisista (53%) on kyselyn mukaan yksi yhteinen, salainen fantasia. Women’s Healthin ja Men’s Healthin yhdessä toteuttaman kyselyn mukaan noin joka toinen nainen fantasioi kumppaninsa jättämisestä.

Samaisen kyselyn mukaan 44 prosenttia miehistä ei koskaan taas ajattele koko asiaa. Women’s Healthin mukaan tämä voikin selittää osittain sen, miksi 69 prosenttia avioeroista on tapahtunut vaimojen aloitteesta, kuten Stanfordin yliopiston tutkimus paljasti.

”Nämä luvut ja ero aloitteen tekemisessä avieron suhteen eivät todista, että miehet olisivat avioliitoissa onnellisempia. Mutta ne viittaavat siihen, että naiset ovat halukkaampia tekemään asialle jotain, jos he ovat onnettomia”, asiantuntija ja kirjailija Laura Doyle kommentoi Women’s Healthille.

Doylen teoria on, että naiset rutiininomaisesti arvioivat suhteensa ylä- ja alamäkiä päättääkseen, onko heidän romanttinen panostuksensa kannattavaa emotionaalisesti. Miehet sen sijaan lokeroivat ongelmia, joten yksi iso asia epätodennäköisemmin kaataa koko suhteen, vaikka aiheuttaisikin emotionaalista stressiä.

”Miehet jatkavat yrityksiä tehdä kumppani onnelliseksi, vaikka eivät onnistuisi”, Doyle selvensi.

Women’s Healthin mukaan tämän takia riitojen yhteydessä parien pitää olla suoria ja selkeitä siitä, mitä tarvitsevat niin emotionaalisesti kuin fyysisesti, jotta ongelma saadaan ratkaistua. Tämä tarjoaa miehelle kartan selkeään ratkaisuun ja naiselle varmuutta siitä, että suhteen hyvät puolet voittavat matkaan tulleet mutkat.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.