Farkut soveltuvat tosin vain iPhone-puhelinten lataamiseen.

Kun olet viettämässä kivaa shoppailupäivää kaupungilla, voi ongelmia tulla eteen, jos puhelimesta loppuu yllättäen akku. Jatkossa tältä ongelmalta voi kuitenkin välttyä, kiitos Joe’s Jeans -farkkujen.

Merkki on tuonut saataville uuden #Hello-mallistonsa, joka Joe’s Jeansin perustaja Joe Dahanin mukaan tarjoaa liikenteessä oleville naisille tyylikkään tavan pitää puhelin ladattuna ja olla yhteydessä muihin.

Farkuissa on piilotettu tasku iPhonea varten sekä lisätila juuri Joe’s Jeansia varten suunnitellulle akulle. Puhelimen lataaminen farkkujen avulla toimii yksinkertaisesti niin, että täyteen ladattu ohut akku laitetaan sille suunniteltuun taskuun, iPhone omaan taskuunsa ja sitten akku ja puhelin yhdistetään johdolla ja painetaan virtanappia akusta, jotta lataaminen alkaa.

Naisille suunnatut farkut eivät ole sieltä halvimmasta päästä, sillä niiden hinta on noin 170 euroa ja siihen päälle tulee vielä erikseen ostettavan akun hinta, noin 45 euroa. Voit tutustua farkkuihin merkin kotisivuilla.

Lähde: ELLE

Kommentit

Kommenttia