Jokainen suhde on erilainen, mutta tietyt asiat saavat erottumaan joukosta mahtavana kumppanina.

Your Tango -sivuston väki jututti poikaystäviä ja halusi selvittää heiltä, miten olla paras mahdollinen poikaystävä. Alla heidän mietteitään.

Tällainen on maailman paras poikaystävä:

1. Hän on kärsivällinen

”Vaatii kärsivällisyyttä olla ’mahtava poikaystävä’, kärsivällisyyttä opettaa kumppanille uusia asioita ja kärsivällisyyttä oppia itse. Pitää muistaa myös olla käyttämättä aiempien suhteiden kokemuksia nykyisten pohjana. Niitä muistoja voi käyttää kasvaakseen ja aikuistuakseen, mutta koskaan ei pitäisi verrata nykyistä johonkin entiseen. Kaikki ihmiset ovat erilaisia.”

2. Hän osoittaa kiinnostusta

”On aina hyvästä olla tietoinen siitä, miltä kumppanista tuntuu ja kysyä kysymyksiä hänen päivästään, osoittaa kiinnostusta. Toinen asia on jatkuva, avoin kumpaankin suuntaan toimiva kommunikointi.”

3. Hän muistaa pikkuasiat ja käyttää niitä myöhemmin

”Koetan kuunnella, mitä hän sanoo ja sitten muistaa sieltä pieniä juttuja. Ehkä jotain, mitä hän todella haluaa tai jotain, minkä tiedän voivan auttaa häntä jollain tavalla. Ihan alussa kysyin, mikä hänen lempikukkansa on ja laitoin sen ylös puhelimeeni. Näin minun ei tarvitse kaivella sitä tietoa jostain, vaan tiedän heti, mitä ostaa hänelle, kun on aika ostaa kukkia.”

4. Hän laittaa kumppanin etusijalle

”Uskon hyvänä poikaystävänä olemisen olevan sellaista, mitä vain harvat miehet ymmärtävät. Se on toisen elämän laittamista etusijalle, koska haluat, eikä koska pitäisi.”

5. Hän tarjoaa emotionaalista turvaa

”Hyvänä poikaystävänä oleminen tarkoittaa, että on aina olemassa rakkaalleen, kuuntelee, kun hän haluaa puhua, tukee häntä kaikessa ja on hänen puolellaan, saa hänet tuntemaan olonsa kauniiksi, vaikkei olisi parhaimmillaan, pitää tiukasti kiinni, kun hänellä on paha olla, eikä saa häntä itkemään.”

Lähde: Your Tango

Kommentit

Kommenttia