Esimerkiksi parin viikon rantalomalle lähtevät voisivat hankkia lomaansa varten suuremman rintavarustuksen sekä pysyvistä implanteista haaveilevat voisivat ”koeajaa” suurempia rintoja.

Newyorkilainen plastiikkakirurgi Norman Rowe on kehitellyt ”lomarinnat”. Newserin mukaan naisten rintoja suurennettaisiin ruiskeella, joka kasvattaisi rintojen kokoa 2-3 viikon ajaksi.

Plastiikkakirurgi ei ole paljastanut ruiskeen kemiallista koostumusta, mutta kertoo sen olevan suolaliuosta, johon on lisätty lisäainetta. Rowen käyttämää lisäainetta käytetään lääketieteellisissä piireissä jo muihin syihin, tarkemmin hän ei asiasta ole kertonut.

Newserin mukaan Rowe on jo aiemmin kehitellyt InstaBreast-suurennuksen, joka välittömästi suurentaa rintoja 24 tunnin ajaksi. Hän kuitenkin halusi pidentää kokemusta.

”24 tuntia on jo hyvä, muta se on silti vain 24 tuntia”, Rowe sanoi.

Rowen mukaan hänen ”lomarintansa” eivät houkuttaisi vain erikoistilanteita varten suurempia rintoja haluavia naisia, kuten lomalle lähdössä olevia, jotka haluaisivat bikiniensä yläosaan enemmän täytettä . Plastiikkakirurgi sanoo väliaikaisen suurennuksen olevan avuksi naisille, jotka pohtivat pysyvää rintojensuurennusoperaatiota.

Pari viikkoa kestävien ”lomarintojen” avulla naiset voisivat testata, miltä rintojen paino tuntuu ja millaista olisi elää uusien, suurempien rintojen kanssa. Rowe kertoo olleensa yhteydessä elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n kanssa.

Lähde: Newser

Kommentit

Kommenttia