Oletko joskus tavannut ihmisen, jota on hemmoteltu selkeästi liikaa?

Myös Buzzfeed halusi tietää, millaisia hemmoteltuja ihmisiä on tavattu. Vastaukset voivat pistää sanattomaksi ja niitä voi olla jopa vaikea uskoa todeksi.

Toivottavasti tällaiset tapaukset ovat harvinaisia, koska monen vastauksen kohdalla tuntuu siltä, että liika hemmottelu tekee ihmisestä sellaisen, joka ei osaa ajatella lainkaan muita ihmisiä.

10 tekoa, joita liikaa hemmotellut ovat tehneet:

  1. ”Löysin tytön itkemässä vessan lattialla ja hän kertoi syyksi sen, että hänen äitinsä ei ollut luvannut ostaa hänelle uutta Tory Burch-laukkua.”
  2. ”Eräs luokkakaverini sai syntymäpäivälahjaksi Teslan, mutta seuraavana päivänä tullessaan kouluun, hän valitti, kuinka olisi halunnut Teslan sijaan lahjaksi Lamborghinin.”
  3. ”Ollessani lukiossa eräs poika luokaltani kysyi opettajalta: ’Kuinka ihmiset voivat elää, jos he tienaavat vuodessa alle 200 000 dollaria?”
  4. ”Liikkeessäni käyvä asiakas heittää aina ennen liikkeestäni poistumista roskiin saamaansa vaihtorahat.”
  5. ”Miehelläni oli luokkakaveri, jonka tyttöystävä tuli raskaaksi, mutta luokkakaveri ei halunnut mennä tytön kanssa naimisiin. Hänen äitinsä sai hänet muuttamaan mielensä, koska äiti osti hänelle urheiluauton, Xboxin ja kaikenlaista muuta kallista tavaraa.”
  6. ”Näin kerran tytön, joka suojasi hiuksiaan sateelta siten, että piteli päänsä päällä MacBook-laitetta.”
  7. ”Kehuin erään tytön takkia ja hän kertoi sen maksaneen paljon ja saaneen sen, kun hänen muu perheensä oli lähtenyt matkalle Ruotsiin.”
  8. ”Ystäväni eivät halunneetkaan lähteä katsomaan elokuvaa ja viettivät sen sijaan aikaa keskustelun parissa, jossa he kertoivat mitä kaikkea he tulevat perimään, kun heidän läheisensä kuolevat.”
  9. ”Eräs tyttö sotki kuoromatkalla bussin lattian muruilla eikä suostunut siivoamaan sotkuaan ja kertoi, että kuljettaja kyllä siivoaa jäljet.”
  10. ”Eräs lukiokaverini tuli melko varakkaasta perheestä. Kun tämä tyttö tuli eräänä päivänä kouluun ja astui ulos järkyttyneenä juuri saamastaan upouudesta valkoisesta Mersusta, hän kertoi kuinka hänen vanhempansa olivat hankkineet hänelle auton väärän värisenä, koska hän oli toivonut mustaa Mersua.”

Kauheita lellittyjä ihmisiä!

Lähde: BuzzFeed

LUE MYÖS