Pikkutyttö laulaa dementoituneelle isoisoäidilleen – katso liikuttava video

Ihmisiä ympäri maailman koskettaneella videolla nähdään tytön ja hänen isoisoäitinsä ensikohtaaminen.

5-vuotias Sophie Flynn tapasi isoisoäitinsä Brenda Brockin elokuun lopulla ensimmäisen kerran vierailulla isomummin luona Englannin Norwichissa. 82-vuotiaalla Brendalla on dementia ja suuren osan aikaa hän ei muista muita perheenjäseniään kuin miehensä Joen, jolle Brenda ainoastaan puhuu.

Brendan tyttärentytär, Sophien äiti Sarah Miller ja Sophien isä William Flynn olivat huolissaan Sophien pelästyvän Brendaa ensikohtaamisen aikana, mutta päinvastainen tapahtui; Sophie lauloi isoisoäidilleen ja sai isomumminsa reagoimaan.

”Sophie meni suoraan sängylle mummin viereen ja alkoi jutella hänelle sekä laulaa ja silitellä mummin kasvoja”, Sarah-äiti kertoi brittilehti Mirrorille.

”Sophie toi hänet eloon. Se oli mahtavaa, emme voineet uskoa sitä. Kun he olivat yhdessä, oli kuin he olisivat olleet ainoat ihmiset huoneessa”, äiti jatkoi.

Sarahin mukaan Brenda pelkää uusia ihmisiä, mutta hänen oli helppo olla Sophien seurassa.

”Hän kyseli Sophien perään parin päivän ajan, mitkä vietimme vierailulla Norwichissa”, Sophien äiti lisäsi.

Sophien isoisä Sandy Miller kuvasi videon pikkutytöstä yhdessä isoisoäitinsä kanssa ja julkaisi sen netissä. Video on sittemmin levinnyt kulovalkean tavoin.

”Olen saanut viestejä ihmisiltä ympäri maailman kertoen, että Sophie on liikuttanut heitä ja se on antanut heille toivoa omien dementoituneiden sukulaisten suhteen”, Sarah-äiti sanoi.

”Olen saanut viestejä myös sairaanhoitajilta, jotka ovat kertoneet dementoituneiden tarvitsevan tällaista, joten toivon Sophien videon voivan auttaa muita. Tämä on ollut häkellyttävää, mutta olen tyytyväinen, että se auttaa muita”, hän kertoi Mirrorille.

Voit katsoa koskettavan ensikohtaamisen jutun yläpuolella olevalta videolta.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.