Tietyillä aloilla työskentelevillä naisilla on suurempi todennäköisyys uskottomuuteen.

Kaksi kolmesta uskottomasta naisesta pettää työpaikallaan kumppaniaan, selviää tuoreesta kyselystä. Pettämissivusto Victoria Milanin naiskäyttäjilleen teettämän kyselyn mukaan taipuvaisimpia uskottomuuteen ovat finanssi-, ilmailu- ja terveydenhoidon aloilla töitä tekevät naiset – voit lukea kaikki top 10 alat artikkelin lopusta.

Mirrorin mukaan vaikka 65 prosenttia uskottomista naisista pettää työpaikallaan, suurin osa (85%) ei kuitenkaan suosittele seksin harrastamista työkaverin kanssa. Tästä huolimatta pettäjät kertoivat, että työpaikka on helppo paikka löytää joku, kenen kanssa löytyy yhteys sekä piiloutua eikä tarvitse mennä muualle.

Kyselyn mukaan positiivisin puoli salasuhteessa työkaverin kanssa on se, että se tekee töiden tekemisestä jännittävämpää, hauskempaa ja helpompaa. Suurin osa naisista (noin 70%) taas mainitsi negatiivisimmaksi puoleksi sen, että salasuhde työkaverin kanssa voi päättyä ikävästi ja silti entisen salarakkaan kanssa joutuisi tekemään töitä.

Mirrorin mukaan yksi viidestä kyselyyn vastanneesta uskottomasta naisesta kertoi, että kun juorut työpaikalla alkavat, on suurempi todennäköisyys sille, että salasuhde paljastuu kumppanille. Sen sijaan yksi kymmenestä oli huolissaan uransa puolesta peläten, että työn ja huvin yhdistäminen voisi haitata heidän työsuoritustaan.

Victoria Milanin perustajan, Sigurd Vedalin mukaan kysely osoitti, että ihmisiä kiinnostaa enemmän hauskanpito ja elämästä nauttiminen kuin uran edistäminen.

”Kysely selvästi osoittaa, että vaikka salasuhteessa työpaikalla on riskinsä uraa ajatellen, tekee se elämästä miellyttävämpää”, Vedal kertoi Mirrorille.

”Samaan aikaan suurin osa pettäjistä pysyisi kaukana töiden ja huvin yhdistämisestä – ei siksi, että se vahingoittaisi heidän uraansa, vaan koska heillä on riski jäädä kiinni tai he tuntevat olonsa epämukavaksi”, sivuston perustaja lisäsi.

Vicotria Milan on deittisivusto, joka on suunnattu naimisissa tai suhteessa oleville henkilöille, jotka etsivät salasuhdetta. Kyselyyn vastasi 5 658 sivuston naiskäyttäjää.

Kyselyn mukaan seuraavilla aloilla työskentelevät naiset pettävät todennäköisemmin:

1. Finanssiala (pankkiirit, välittäjät, analyytikot yms)

2. Ilmailuala (lentäjät, lentoemännät, purseri yms)

3. Terveydenhoidon ala (lääkärit, sairaanhoitajat, lähihoitajat)

4. Yritysala (toimitusjohtajat, päälliköt, sihteerit yms)

5. Urheilu (urheilijat, ohjaajat, edustajat yms)

6. Taideala (muusikot, mallit, näyttelijät, valokuvaajat yms)

7. Yöelämä (DJ:t, tanssijat, tarjoilijat yms)

8. Viestintäala (journalistit, pr-edustajat, tiedottajat yms)

9. Lakiala (asianajajat, sihteerit, syyttäjät, tuomarit yms)

10. Muut alat

Minkälaisisa ajatuksia kyselyn tulokset herättävät? Kommentoi alla!

Lähde: Mirror