Emotionaalinen suhde jonkun toisen kuin oman kumppanin kanssa voi johtaa lopulta fyysiseen suhteeseen.

”Olemme vain kavereita ja rakastan kumppaniani.” ”Ei meillä mitään ole. ” ”Ei se ole fyysistä, ymmärrämme vain toisiamme ja autamme toisiamme ymmärtämään puolisoitamme paremmin.” Näitä lauseita voi tulla naisen suusta, jolla emotionaalinen suhde – eikä hän edes itse sitä kunnolla sisäistä.

Tietysti on myös olemassa täysin terveitä ja platonisia ystävyyssuhteita niin samaa kuin vastakkaista sukupuolta olevien välillä. Alla olevat merkit voivat kertoa sinulle kuitenkin, jos sinulla on, tai on kehittymässä, emotionaalinen suhde parisuhteesi ulkopuolella.

Nämä merkit paljastavat asian:

1. Ajattelet häntä heti herättyäsi ja viimeisenä ennen kuin nukahdat. Sekä käytännössä lähes koko muunkin ajan. Jos hän on vallannut ajatuksesi, olet ihastumassa.

2. Haluat kertoa ensimmäisenä hänelle hyvät uutiset. Saitko ylennyksen? Tai saitko töitä? Tai saiko lapsesi mahtavan palkinnon? Löysitkö rahaa takin taskusta? Mitä tahansa tällaista ja olet kertomassa ensimmäisenä hänelle, jopa ennen omaa kumppaniasi. Silloin olisi syytä jo alkaa hälytyskellojen soida.

3. Viestittelette paljon. Olet viestein yhteydessä häneen enemmän kuin mieheesi, äitiisi ja kahteen parhaaseen ystävääsi – yhteensä.

4. Hän menee muiden edelle. Et ehkä peru menojasi miehesi kanssa hänen takiaan, mutta ystävät sovittuine menoineen saavat odottaa, jos hän pyytää sinua jonnekin.

5. Alat toivoa, että oma kumppanisi olisi enemmän hänen kaltainen. Oman miehen vertaaminen toiseen ei ole koskaan hyvä idea.

6. Suunnittelet, mitä puet yllesi, sanot tai teet hänen ollessa paikalla. Haluat tehdä häneen vaikutuksen. Sinulle on enemmän väliä sillä, mitä hän on mieltä kuin sillä, mitä muut ovat mieltä.

7. Hän vain tajuaa sinua. Teillä voi olla paljon yhteistä tai olette samankaltaisessa elämäntilanteessa tai muuta sellaista – pääasia on, että teillä on yhteys sellaisella tasolla, jota sinulla ei ole kenenkään muun kanssa tällä hetkellä.

8. Kerrot hänelle salaisuutesi, joita et ole kertonut edes miehellesi. Jos uskoudut toiselle vastakkaisen sukupuolen edustajalle enemmän kuin omalle miehellesi, on se vahva merkki siitä, että jotain ystävyyttä enemmän on meneillään.

9. Kerrot hänelle salaisuuksia miehestäsi. Parempi olisi kuitenkin puhua parisuhteiden ammattilaiselle liittosi ongelmista kuin uskoutua miehelle, jonka miellät vain ystäväksi.

10. Fantasioit hänestä. Jos mietit, millaista olisi suudella häntä tai millaisia yhteiset lapsenne olisivat, jos olisit tavannut hänet ennen omaa miestäsi, olet todellakin mennyt emotionaalisen suhteen puolelle.

Lähde: HuffPost