Kaksilapsinen Skotlannissa asuva perhe etsii kotiinsa lasten- ja taloudenhoitajaa. Kiireiset vanhemmat työskentelevät paljon muualla, joten lastenhoitaja viettäisi lasten kanssa viikoittain jopa neljä yötä yksin talossa.

Hoitajalle tarjotaan oma huone keittiöllä sekä 50 000 puntaa (noin 57 000 euroa) palkkaa vuodessa. Työtarjoukseen sisältyy kuitenkin yksi mutta: talossa kummittelee, minkä takia jo viisi lastenhoitajaa on jättänyt työnsä.

– Meille kerrottiin taloa ostaessa, että siellä kummittelee, mutta pidimme mielemme avoimina ja ostimme sen joka tapauksessa. Viisi lastenhoitajaa on jättänyt työn viime vuoden aikana, koska heistä jokainen on kokenut talossa jotakin yliluonnollista, kuten outoja ääniä, rikkoutunutta lasia ja huonekalujen siirtymistä, perhe kertoo ilmoituksessaan.

”Hölmistyimme”

Perheen mukaan lastenhoitajien vaihtuminen on tietenkin ollut lapsille melkoista myllerrystä.

– Emme ole henkilökohtaisesti havainneet mitään yliluonnollista, koska kaikki vaikuttaa tapahtuneen silloin, kun olemme poissa talosta. Maksamme kuitenkin mielellämme enemmän kuin normaalisti ja uskomme, että on tärkeää olla mahdollisimman avoimia tässä asiassa, jotta löydämme lapsillemme sopivan hoitajan, ilmoituksessa jatketaan.

Childcare.co.uk-palvelun (brittiläine lastenhoitajia välittävä sivusto, jolle perheen ilmoitus jätettiin) toimitusjohtaja Richard Conway kommentoi ilmoitusta The Telegraphille:

– Hölmistyimme nähtyämme ilmoituksen. Aluksi suhtauduimme siihen skeptisesti, mutta kun olimme jutelleet perheen ja aikaisempien työntekijöiden kanssa, huomasimme, että kyseessä on aito ilmoitus.

Hoitajan on oltava lujaa tekoa

Conwayn mukaan sivustoa on käyttänyt ennenkin sekä outoja että mahtavia perheitä, mutta kyseinen ilmoitus on kuitenkin kaikista kiinnostavin tarina.

– Perhe on vakuuttanut meille, ettei kenellekään talossa asuneelle ole käynyt mitään pahaa. Siellä työskentelevän hoitajan on kuitenkin oltava lujaa tekoa.

Lähde: Indy100