Julkkisparien antamat vinkit kestävään rakkauteen ja parisuhteeseen kannattaa painaa mieleen.

Luultavasti jokainen parisuhteessa oleva haluaa suhteensa kestävän ja toivoo löytäneensä rinnalleen sen kumppanin, jonka kanssa elää elämänsä onnellisena loppuun asti. Kuten elämässä ylipäänsä, myös parisuhteessa on omat ylä- ja alamäet ja toisinaan hyvät neuvot voivat olla tarpeen, jotta rakkaus pysyy elossa.

Pure Wow kokosi näitä hyviä parisuhdeneuvoja julkkiksilta yhteen ja me suomensimme ne alle. Ota siis oppia julkkispareilta ja jatka tiellä kohti yhteistä, onnellista elämää.

Anna itsesi olla haavoittuva

Kristen Bell ja Dax Shepard ovat Pure Wow’n mukaan yksi cooleimmista pareista tällä pallolla, mutta yhtä iloa ja riemua ei heidänkään elämänsä ei ole. Reddit-sivustolla Bell kertoi hyvän parisuhdeneuvon vuonna 2017.

”Yritä kovasti. Se on epämukavaa, mutta sen arvoista. Ole myös haavoittuva. Kukaan ei osaa sitä oikein. Joten anna anteeksi. Ja ole haavoittuva uudelleen”, Bell sanoi.

Laatuaikaa yhdessä ja erikseen

Laulaja John Legend kertoi E! Newsille, että laatuajan viettäminen yhdessä vaimonsa Chrissy Teigenin kanssa on etusijalla.

”Täytyy löytää aikaa toisilleen, tehdä pieniä reissuja, kuten teimme hänen syntymäpäivänään ja käydä vain kaksin joskus syömässä”, Legend sanoi.

Säpäkistä ja huvittavista Twitter-kommenteistaankin tunnettu Teigen lisäsi, että se auttaa, kun matkustelee pois paljon kumppaninsa luota. Teigen ei kuitenkaan täysin vitsaillut, vaan selitti, että aika erillään auttaa kaipaamaan toisiaan.

Muista pienet asiat

Romanttiset reissut ja illallistreffit ovat ihania, mutta Joanna Gainesin mukaan muutaman minuutin viettäminen olemalla yhdessä rakkaansa kanssa päivittäin on yhtä tärkeää. Gaines ja hänen miehensä Chip kertoivat People-lehdelle, että he aloittavat jokaisen päivänä juomalla kupillisen kahvia yhdessä kuistilla ennen kuin lapset heräävät.

”Avioliitto vaatii vaivannäköä, aikaa, puhumista ja yhdessä olemista”, hän paljasti.

”Sitä täytyy ylläpitää”, Gaines lisäsi.

Kuuntele, todella kuuntele

Vuodesta 1983 lähtien Kurt Russellin kanssa yhdessä ollut näyttelijä Goldie Hawn kertoi Peoplelle, että parisuhteissa ihmiset ovat kärsimättömiä eivätkä kuuntele.

”Meillä ei ole täydellinen suhde. Joskus minä suutun, joskus Kurt suuttuu. Se on normaalia. Se, että jatkaa kuuntelemista ja kasvamista on tärkeää, koska me päädymme huonoihin tapoihin suhteissa. Olemme tietoisia näistä asioista suhteissamme, välittäen ja kuunnellen”, Hawn sanoi.

Luovuttajat eivät voita

Entertainment Tonightin haastattelussa Will Smith paljasti, että hänen avioliittonsa Jada Pinkett Smithin kanssa ei aina ole ruusuilla tanssimista.

”Et voi odottaa sen olevan helppoa. On kuin avioliittomme olisi vaikein, uuvuttavin, sietämättömin asia, jonka olemme ottaneet osaksi elämäämme. Ja tiedäthän, emme ole luovuttajia”, Smith kertoi.

Tiedä omat arvosi

Jessica Bielillä ja Justin Timberlakella on yhteisen elämän ja lapsen lisäksi samat moraalit.

”Meillä on samanlaiset arvot; uskomme lojaaliuteen, rehellisyyteen. Tykkäämme pitää hauskaa. Pidämme paljon samoista asioista”, Biel sanoi Marie Clairelle.

”… Jos löydät sen ja henkilön, joka jakaa samat arvot kuin sinä, se on kuin täysosuma”, hän lisäsi.

Hyväksy, että ihmiset muuttuvat

Kyra Sedgwick ja Kevin Bacon ovat olleet yhdessä yli 30 vuotta ja he eivät ole enää samoja ihmisiä kuin suhteensa alussa.

”Yksi avaintekijä on antaa toisilleen tilaa kasvaa ja muuttaa sääntöjä”, Sedgwick sanoi Good Housekeepingin haastattelussa.

”Se on vaikeaa, mutta Kev oli aina, että ’Mitä tahansa tarvitsekin, kulta’ ja ihailen häntä siitä”, hän jatkoi.

Opettele pitämään rakkaus elossa

Neil Patrick Harris paljasti Glamourille, miten hän ja miehensä David Burtka pitävät suhteensa kiinnostavana.

”Kuherrusvaiheet loppuvat. Ne vain loppuvat. Joten tässä haaste: Miten jatkat suhteesi määrittelemistä uudelleen? Minusta sinun täytyy löytää uusia elementtejä, jotka kiihottavat sinua eivätkä vain seksuaalisesti”, hän sanoi.

”Lasten saaminen oli yksi niistä hienoista hetkistä minulle. Katsoessa Davidin persoonan tulevan uudelle tasolle, ottavan haltuun uuden alueen, se sai minut katsomaan häntä toisenlaisilla arvostavilla silmillä. Se tavallaan sai minut rakastumaan häneen uudelleen”, Harris kertoi.

Älkää pidätelkö toisianne

Emily Blunt ja John Krasinski ovat monille esikuva pariskuntana ja salaisuus heidän onnelliseen suhteeseen on se, että he aina kannustavat toisiaan.

”Jos olet parisuhteessa, teidän täytyy puhua toisillenne ja olla aina anteliaita… Ystävieni parhaat suhteet, joita olen nähnyt, ja toivottavasti missä itse olen, ovat sellaisia, että toisen siipiä ei leikata. Teidän täytyy todella voimaannuttaa toisianne olemaan kaikkea, mitä voitte olla”, Blunt sanoi Voguelle.

Kompromissit ovat tärkeitä

New Zealand Woman’s Weeklyn haastattelussa Merel Streep paljasti, että hänen suhteensa aviomiehensä Don Gummerin kanssa keskittyy rehelliseen kommunikointiin.

”Sinun täytyy puhua kaikista niistä ongelmista, joita eteen tulee, jopa pienistä asioista”, Streep kertoi.

”Sinun täytyy kuunnella kumppanisi ongelmia, ehdotuksia ja neuvoja ja hyväksyä, että et ole aina oikeassa. Keskustelu on avainasemassa onnistuneeseen avioliittoon”, hän lisäsi.

Muista nauraa

Sterling K. Brownin ja hänen vaimonsa Ryan Michelle Bathen kotona nauretaan.

”Ykkösasia, älä koskaan lopeta puhumista”, hän kertoi Essencelle.

”Ongelmia ilmenee, kun ihmiset lopettavat puhumisen toisilleen. Naura paljon, me saamme toisemme purskahtamaan nauruun jatkuvasti. Teen parhaani ja minusta tuntuu, että niin on muidenkin kohdalla. Teemme parhaamme kunnes tiedämme, miten tehdä paremmin”, Brown sanoi.

Lähde: Pure Wow