Ylipakkaaminen on kenties yllättävänkin yleistä.

Olipa edessä parin päivän tai parin viikon reissu, tulee pakkaamisen yhteydessä helposti pakattua mukaan niin ylimääräisiä vaatteita, kenkiä kuin viihdykettä matkan ajalle – siis ihan kaiken varalta. Jos sinulla on tapana pakata muutaman päivän reissulle monta paria kenkiä, hiustenkuivaaja, iso kasa kirjoja sekä useat farkut, hameita ja paitoja, et suinkaan ole ainoa.

Kroonisia ylipakkaajia on maailma pullollaan ja osa heistä on jakanut hauskoja kommentteja pakkaamistavoistaan Twitterissä. Huffington Post poimi tviittien joukosta esiin samaistuttavia tokaisuja ja me suomensimme ne alle.

”Minä yleensä: Käytän yhtä asua tänään ja luen muutaman sivun yhtä kirjaa

Minä pakatessa: jokainen päivä tarvitsee rennon, muodollisen ja jos syntyi sotkua -asukokonaisuuden ja tarvitsen vähintään kolme kirjaa tunnin lennolle ja nouse ylös aamukuudelta nostamaan painoja ja minun täytyy ottaa välineet mukaan”

”Pakkaa läppärin, kaksi kirjaa, yhden aikakauslehden, yhden värityskirjan ja iPhonen lentokoneeseen. Istuu hiljaisuudessa koko lennon”

”Kun matkustan, pakkaan aina 10 paria kenkiä ja käytän samoja, surkeita lenkkareita joka päivä. Miksi olen tyhmä?”

”Minä: Käytän normaalisti samoja rintaliivejä viikkoja kerrallaan ja vaihtelen kolmen asukokonaisuuden välillä. Minä pakatessa lomamatkaa varten: Täytyä matkalaukun 16 asulla ja kolmilla erilaisilla rintaliiveillä, ’kaiken varalta'”

”Minä: Ei ole juuri mitään harrastuksia

Minä käsimatkatavaroita pakatessa: Otan nämä 14 kirjaa savenvalannasta ja tämän ranskan lausekirjan, koska minun täytyy virkistää muistiani, vaikak olenkin vain menossa Philadelphiaan ja tämä virkkuukoukku siltä varalta, että haluan opetella tekemään pitsiliinoja”

”’Ei hotelissa kuitenkaan ole TÄTÄ’ – minä, pakkaamassa hiustenkuivajaa, joka ikine kerta”

”Rakastan sitä, kun pakkaan matkalaukkuni niin liian täyteen, että valun hikeä, kun koetan sulkea sen.”

”(Normaalissa elämässä) Olen käyttänyt samaa paitaa joka päivä viikon ajan (Minä lomalle pakatessa) Hmm. Vaihdan varmaan muutaman kerran päivässä, joten se on… 32 paitaa”

”Olen siinä vaiheessa pakkaamista matkaani varten, että olen laittanut esiin tusinan kirjoja ja nyt joudun lukemaan ensimmäisen luvun jokaisesta valitakseni sen kourallisen, jotka ylipakkaan enkä koskaan tule lukemaan.”

”Ei, en ’ylipakannut’. Halusin vain kaikkien vaatteideni tuntevan kuin olisivat päässeet lomalle.”

”Aina reissuun lähtiessäni minä pakkaan liian vähän (missä sukkani ovat?) tai ylipakkaan (minulla on tarpeeksi paitoja Game of Thronesin näyttelijöiden vaatettamiseksi kuukauden ajaksi)”

”1. Käyttää tunteja pakatakseen liikaa. 2. Saapuu matkakohteeseen. 3. Muuttaa mielensä asusta. VAATEKRIISI 4. Shoppailemaan! 5. Toista vuosien aikana ja ympäri maailman.”

”Minä pakkaamassa mitä tahansa varten: ’täytyy varmistaa, että minulla on ainakin 4 iltapukua, minun koko alusvaatekokoelma ja 0 mukavat kengä’.”

”Se on hassua, miten pakkaan tyyliin 75 asua 3 päivän lomalle, kun käytän samaa asua kaksi kuukautta putkeen, kun olen kotona.”

”Ylipakkaaminen. Sen takia matkalaukuissa on pyörät.”

Lähde: Huffington Post