Etsitpä kumppania tai vain hetken hupia, voi suhtautumisesi ilmanstonmuutokseen olla ratkaiseva tekijä seuralaisen löytämisessä.

Otatko ilmastonmuutoksen todesta vai onko se sinusta vain valeuutinen? Jos kuulut jälkimmäiseen joukkoon, seuraa nyt huonoja uutisa: ilmastonmuutokseen uskovat löytävät todennäköisemmin treffiseuraa, mikä vuorostaan voi johtaa aktiivisempaan seksielämään.

OkCupid on deittisovelluksessaan teettämässä kyselyssä selvittänyt käyttäjiensä suhtautumista ilmastonmuutokseen. indy100:n mukaan vastauksia tuli yli neljä miljoonaa.

Tulosten mukaan 97 prosenttia käyttäjistä uskoo, että ilmastonmuutos on totta ja 82 prosenttia kertoi olevansa huolissaan ilmastonmuutoksesta. Yli 90 prosenttia käyttäjistä kertoi, että ryhtyisi toimeen korjatakseen jonkun tapansa, jos saisivat tietää sen olevan haitallista ympäristölle.

OkCupid sai myös selville, että ilmastonmuutokseen ja ympäristöön liittyviä termejä on mainittu ihmisten profiileissa 240 prosenttia enemmän viimeisten kahden vuoden aikana. Lisäksi ilmastoaktivisti Greta Thunbergin nimi on mainittu 800 prosenttia useammin profiileissa ympäri maailman pelkästään vuoden 2019 aikana.

”Kun ilmastonmuutoksesta tulee suuri puheenaihe globaalisti, huomaamme yhä useammin ihmisten intohimon planeettaa kohtaan tulevan kiihkeäksi aiheeksi”, deittailun asiantuntija Michael Kaye OkCupidilta kommentoi.

OkCupid mahdollistaa denialistien suodattamisen pois

OkCupid on alkuvuodesta ottanut deittisovellukseessan käyttöön suodattimen, jonka avulla ilmastonmuutokseen kielteisesti suhtautuvat, denialistit, voi jättää kohtaamatta.

”Sovelluksessamme voit suodattaa pois heidät, joiden mielestä ilmastonmuutos on valeuutinen”, OkCupid kertoi Twitterissä tammikuussa.

Gizmodon mukaan OkCupidn algoritmi matchaa käyttäjiä ihmisiin, joilla vaikuttaa olevan samat kiinnostuksen kohteet ja uskomukset. Vastaukset ilmastonmuutokseen liittyviin kysymyksiin voivat vaikuttaa siihen, kenen kanssa käyttäjä matchaa, vaikka suodatin ei olisi käytössä.

”Koska match-prosenttisi jonkun kanssa näyttää, miten yhteensopivia olette, jos olet ilmastoaktivisti ja hänen mielestään ilmastonmuutos on valeuutinen, laskee match-prosentti”, Kaye kertoi Gizmodolle.

Koska suurin osa OkCupidin käyttäjistä ei kiellä ilmastonmuutosta, tarkoittaa se Gizmodon mukaan sitä, että huoli ilmastonmuutoksesta ja sen ottaminen todesta auttaa ihmisiä pääsemään harrastamaan seksiä.

Lähde: indy100, Gizmodo


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia